skip to Main Content

Kunderne udtaler

Hos Nul-Alger.dk lever vi af at gøre vores kunder tilfredse. Vi forsøger altid at yde en god rådgivning, service og professionel indsats og vi er først færdige, når vi har udført den aftalte opgave og kunden er tilfreds. Læs følgende kundeudtalelser og se flere på Trustpilot.dk

Kunde: Marianne Jensen, Hinnerup

Hvilken opgave har du fået løst af Nul-Alger.dk?

Jeg bor i et rækkehus, hvor haven er udlagt med et større fliseareal på begge sider. Jeg har fået renset og algebehandlet fliserne i både min forhave og baghave. Huset er bygget i 1988, og fliserne har ikke fået en behandling i de ti år, jeg har boet der, så de trængte til det.

Hvordan var resultatet?

Jeg er vældig glad for resultatet. Det har været næsten som at få helt nye fliser, så meget har det hjulpet. Når der er kommet nogle forbi, har de også tydeligt kunnet se en forskel. Det er faktisk, som om, der er blevet lidt lysere på begge sider af huset. Det er samtidig, som om fliserne virker mere tørre. Som om vandet preller af på dem i stedet for at trænge helt så meget ind i dem.

Hvordan var oplevelsen af Nul-Alger.dk?

Min oplevelse har været, at teamet bag Nul-Alger.dk går meget op i grundighed. Tim og Kasper har været særdeles omhyggelige med arbejdet fra start til slut. Lige fra første besøg, har vejledningen drejet sig om lige netop mine fliser og mit behov. Jeg har følt mig helt tryg ved, at det var Nul-Alger.dk, der udførte opgaven. Jeg vil med glæde anbefale deres arbejde til andre.

Kunde: Karin Sørensen, Sabro

Hvilken opgave har du fået løst af Nul-Alger.dk?

Jeg har et ret stort fliseareal foran mit hus, som består af 300 kvadratmeter herregårdssten. Hele det areal er blevet algebehandlet og imprægneret.

Hvordan var resultatet?

Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Hver gang jeg kører ind i indkørslen, bliver jeg simpelthen så glad. Når mine naboer kommer forbi, kan de sågar finde på at vende tommelfingeren opad, for så stor en forskel har det gjort. Det er jo også et ret stort areal, der næsten ser helt nyt ud. Samtidig har jeg også fået mine teglsten på taget behandlet. Her ser man forskellen over tid, og det bliver også rigtig pænt. Det har samtidig sparet mig for en masse trælst arbejde med at hakke mos op mellem mine fliser.

Hvordan var oplevelsen af Nul-Alger.dk?

Jeg føler virkelig, jeg har fået noget for pengene. Samtidig har de givet god vejledning og vi har haft en rigtig fin dialog omkring vedligehold fremover. I stedet for at tage den helt store tur hvert tiende år, har jeg nu lavet en vedligeholdelsesaftale med dem. På den måde bliver fliserne løbende vedligeholdt. Jeg føler, jeg har fået en meget professionel og ærlig vejledning af to mænd, der vidste, hvad de snakkede om.

Back To Top