skip to Main Content

Rensning af træterrasse sikrer dig en terrasse, der holder i mange år  

Rensning af træterrasse sikrer dig en terrasse, der holder i mange år  

Er din terrasse angrebet af alger eller mos? Det kan få din træterrasse til at se trist ud, og den kan blive farlig at gå på. Men den største risiko ved alger og mos er, at der kan opstå fugt og råd i træet, som i værste fald kan ødelægge hele din terrasse.  

Heldigvis er der råd for det. Får du os til at udføre en rensning af din træterrasse, er du sikker på at få en terrasse, der er både flot, slidstærk og ikke mindst fri for alger de næste mange år.  

Alger og mos opstår nemt i det fugtige danske vejr

I Danmark har vi et fugtigt vejr, som alger og mos elsker. De spreder sig gennem luften i form af mikroskopiske sporer, hvorefter de sætter sig på overflader med gode vækstbetingelser – som for eksempel din træterrasse.

Her er der både fugt og varme, og det får algerne til at vokse hurtigt. Det er det, der får træet på din træterrasse til at se mørkt og grønt ud. For at komme algerne til livs, er en effektiv træterrasse rens nødvendig.

Giv din træterrasse nyt (og langt) liv med en grundig rens

En rensning af træterrasse vil få den til at fremstå mere velholdt – men det vil også gøre den langt mere sikker og holdbar.

Når din terrasse er fri for alger og mos, undgår du fugt i træet, og du undgår samtidig, at overfladen bliver glat og dermed farlig at gå på.

Det betyder, at du kan få glæde af din terrasse de næste mange år fremover.

Når vi renser din træterrasse, får du:

  • En terrasse, der står som ny uden spor af alger eller mos
  • Et slidstærkt og yderst holdbart resultat
  • 15 års garanti på vores imprægnering
  • En miljørigtig behandling fra start til slut

Derudover er du sikker på at få et resultat, der tydeligt er udført af professionelle, som ved, hvad de laver. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i havestolen og vente spændt på, at du igen kan indtage din flotte terrasse – for når vi renser din træterrasse, slipper du for ethvert besvær.

Rensning af træterrasse - hvordan foregår det?

Drømmer du om en træterrasse, der ikke er plaget af alger eller mos? Så er vi de rette til opgaven. Vi har endda en helt klar procedure for, hvordan vi griber opgaven an.

Step 1: Vi gennemgår din træterrasse, så du er sikret den rette behandling

Det første, vi gør, er at gennemgå din terrasse nøje.

Det gør vi, så vi har et kendskab til, hvilket træ din terrasse består af. På den måde er vi altid helt sikre på, at vi vælger den helt rette behandling til træsorten.

Step 2: En hedvandsafrensning fjerner effektivt enhver form for alger

Når vi har kendskab til, hvilken behandling der er bedst for dit træ, går vi i gang med rense træterrassen. Det foregår ved hedvandsafrensning, som er en effektiv behandling, der samtidig er mere skånsom for både træet på din terrasse og miljøet.

En hedvandsafrensning indebærer, at vand på 90-100 grader sprøjtes direkte på algerne. Det varme vand vil få enhver form for alger og mos omhyggeligt fjernet, så din terrasse står som ny igen efterfølgende.

Step 3: Du kan tilkøbe en ekstra algebehandling efter afrensning 

Ønsker du yderligere behandling, kan du vælge at tilkøbe en specifik algebehandling, efter vi har udført træterrasse rens. Algebehandlingen sikrer, at enhver rest af alger bliver fjernet.

Det har en forbyggende effekt samtidig med, at resultatet af rensen bliver forlænget. Er vejret imod os på dagen, kommer vi naturligvis tilbage og afslutter behandlingen en af de efterfølgende dage.

Step 4: En imprægnering, der holder i 15 år, sætter prikken over i’et

Når din træterrasse er blevet afrenset og eventuelt har fået algebehandling, giver vi området en imprægnering, som vi giver 15 års garanti på.

Den lægger sig ikke på overfladen, da det kan ødelægge træet. I stedet trænger den ned i selve træet, så det bliver ekstra slidstærkt.

Imprægnering give hele træet en ensartethed, så det fremstår ekstra flot og velholdt. Desuden gør imprægneringen det markant lettere for dig at rengøre og vedligeholde din træterrasse, da det forlænger holdbarheden af hele behandlingen.

Vi skaber resultater – uden at gå på kompromis med miljøvenlige produkter

Både vores rensning af træterrasse samt den efterfølgende algebehandling og imprægnering foregår ved brug af miljøvenlige produkter.

Når vi udfører en behandling for dig, er der derfor ikke kun dig og din træterrasse, vi har for øje - vi tager også hensyn til miljøet.

Skal vi forvandle din træterrasse med en effektiv rens? Få et godt tilbud i dag

Vil du gerne slippe for både skidt, alger og mos på din terrasse? Og vil du samtidig gerne undgå selv at have en masse besvær med at fjerne det? Så kan vi hos Nul-alger.dk tilbyde dig den helt rigtige rensning af træterrasse.

Du kan kontakte os på telefon 42 42 42 97, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@nul-alger.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at få et godt tilbud, eller du har spørgsmål til vores behandling.

Back To Top