skip to Main Content

Ydelser hos Nul-Alger

Vi har samlet en oversigt over de ydelser vi udfører her. Ønsker du at læse mere om den enkelte ydelse kan du se nærmere under hvert punkt. 

Algebehandling

Hos Nul-Alger.dk udføres en algebehandling i form af en varmtvandsbehandling, som er skånsom mod miljøet og mod det område, vi behandler. 

Algerens

Vi udfører algerens på tag, fliser og facader. Derudover har vi effektgaranti når du bestiller algerens hos Nul-alger.dk. 

Facaderens

Efter en vurdering af området renser vi facaden med højtryk og varmt vand, men justerer altid  efter den individuelle opgave, så vi derved skåner facaden, miljøet og området omkring. 

Fliserens

Med en flisebehandling fra os bliver alt snavs og mos fjernet fra dine flisers overflade, og fliserne vil stå tilbage helt rene. Vi tilbyder også imprægnering af dine fliser.

Imprægnering

Vores imprægnering går kort sagt ud på at beskytte dine fliser mod nye angreb. I det klima, som vi har herhjemme, har alger gunstige vilkår så vi udfører forebyggelse mod nye angreb fra alger. 

Tagrens

Når vi udfører en tagrensning hos dig, sker behandlingen ved, at vi sprøjter et algedræbende middel på taget. Dette middel går ind og bekæmper algerne, som til sidst vil forsvinde eller falde af.

Yderligere ydelser

Vi fjerner også flisepest og grafittirens

Vi står klar til at hjælpe dig!
Skriv til os på kontakt@nul-alger.dk eller ring til os på 42 42 42 97! 

Back To Top