skip to Main Content
Algebehandling i Århus

Algebehandling i Århus - Fra kr. 995,- 

Døjer du med algebefængte overflader? Alger er for mange et velkendt og tilbagevendende problem, men med professionel algebehandling kan selv de største overflader fremstå rene og præsentable igen.

Hos Nul-alger.dk har vi rengjort og behandlet et utal af forskellige overflader gennem årene – og vi hjælper også gerne dig. Grønne problemer kræver grønne løsninger, og du kan udover god service og et godt arbejdstempo derfor forvente miljøvenlige produkter til din algebehandling.

Hvorfor opstår alger? 

Af flere årsager er det vigtigt, at du sørger for at få algebehandlet dit tag eller dine fliser, hvis der er opstået alger. Det kan både få dit hus, din havegang eller din garage til at fremstå grim og slidt. Men ikke nok med det, så er der samtidig risiko for, at algerne kan blive både skadelige og til fare, hvis ikke der bliver gjort noget ved problemet. Der kan for eksempel drive fugt ned i taget.

Alger elsker fugtige og skyggefyldte steder. Det er især fugtigheden, der danner en god grobund for algerne. Det er derfor, de har så gode levevilkår på eksempelvis taget på dit hus.

Hyr en professionel, og undgå skader

Det kan virke som en simpel affære at komme algerne til livs – men ofte er det langt fra tilfældet. Hvis arbejdet ikke udføres korrekt, kan der nemt opstå skader på dit tag eller på muren. Kaster du dig ud i en algebehandling selv, kan det alt resultere i, at det hele bliver en langt dyrere omgang.

Det bedste er at få en professionel til at udføre jobbet. Det sikrer dig, at alt bliver gjort rigtigt, og så løber du heller ikke selv nogen risiko ved at kravle rundt på taget.

Se alle vores priser her

Sådan foregår den optimale algebehandling

Hvis du har behov for en algebehandling i Århus, så er du langt fra alene. Det er et hyppigt problem i hele landet, hvilket har givet os stor erfaring inden for området.

Vi bruger altid varmtvandsbehandling ved vores algebehandlinger. Det er både skånsomt for miljøet, og så sikrer dig det bedste resultat. Det er dog værd at bemærke, at du først vil se resultatet af vores behandling efter en til tre måneder.

Hvis dit tag er kraftigt angrebet af alger, kan det være nødvendigt at foretage en algebehandling af flere omgange. Det er heldigvis ikke noget problem, og vi har den erfaring, der skal til, for at vurdere netop dit problem – og derefter finde den bedste løsning. 

Klik her hvis du vil vide mere om afrensning af tag hos Nul-Alger.

Algebehandling på et tag

Få et uforpligtende tilbud på dit tag

Søger du en algebehandling i Århus? Eller har du overflader på Fyn eller Sjælland, der trænger til en kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe dig.

Du er velkommen til at udfylde vores formular, som du finder her. Herefter vil vi give dig et uforpligtende tilbud på dit projekt. Har du spørgsmål til vores algebehandling eller andet, er du også velkommen til at sende os en mail på: kontakt@nul-alger.dk.

Vi glæder os til at skabe resultater hos dig. 

Back To Top