skip to Main Content

Afrensning af fliser Midtjylland

Flise imprægnering Midtjylland

Er du træt af, hvordan dine fliser og belægningssten ser ud? Så kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på afrensning og imprægnering af fliser.

Nul-alger.dk tilbyder en effektiv fliserens som fjerner smuds, skidt, mos (også mellem fliserne), flisepest og alger, så dine fliser igen fremstår som nye. Bagefter efterbehandler vi med en yderst effektiv imprægnering af fliserne, som danner en langvarig beskyttelse.

Afrensning og imprægnering af fliser

Nul-alger.dk afrenser belægningsfliser og efterbehandler med nano-imprægnering i Midtjylland. Vi er lokaliseret i Harlev J, hvorfra vi udfører flise imprægnering i de omkringliggende byer såsom Randers, Viborg, Herning, Århus og Vejle.

Når vi taler om en "imprægnering", er der i virkeligheden tale om en nano-imprægnering, som er et unikt produkt på basis af et vand fortyndbart siloxanbindemiddel, der kan anvendes til imprægnering af facader og fliser, belægning af beton, kalksandsten, teglsten mv.

Vi afrenser belægningen med 100 grader varmt vand og højtryk, derefter spuler vi fliserne helt rene. når belægningen er tør sprøjter vi imprægnering på.

Fordelene ved imprægnering

  • Kan anvendes på såvel nye som gamle materialer
  • Trænger dybt ned i materialet og frisker overfladen op
  • Forhindrer fugt og vandindtrængning, dermed vanskeliggøres begroning og misfarvning af mos, alger og sorte skimmelsvampe, da der ikke er det nødvendige vand til stede
  • Reducerer muligheden for at olier, smuds og madrester kan hæfte på overfladen
  • Forhindrer at overfladen og materialet frostsprænges og nedbrydes
  • Tåler rengøring og afvaskning
  • Bevarer ovenstående egenskaber i min. 10 år
  • Diffusionsåben så vand/fugt kan trænge ud igennem stenen

10 års garanti

Husk, at når kvaliteten skal være i orden, så er Nul-alger.dk der er din specialist i Midtjylland. Vores produkter er nemlig så effektive, at imprægneringen virker i min. 10 år hvorefter en ny behandling vi kunne foretages.

Få garanti på veludført algebehandling

Sæson for rens af fliser

Sæsonen for afrensningen er i fuld gang , og vi renser og imprægnerer fliser nu.

Vi fortsætter med vores super tilbud! Bestil min. 100m2 afrensning og imprægnering af dine fliser, og få taget algebehandlet med 50% rabat.

Indhent tilbud på fliserens

Er du på udkig efter et firma i Midtjylland, hvor service og kvalitet er i fokus, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 30 30 54 25 eller udfyld vores tilbudsformular. Så ringer vi dig op!

Flise imprægnering Midtjylland

Flise imprægnering MidtjyllandFlise imprægnering Midtjylland

Back To Top