skip to Main Content

Algerens fra nul-alger.dk

Er dit tag, murværk, terrasse eller indkørsel blevet angrebet af grimme alger? Kom algerne til livs med en algerens fra Nul-alger.dk. Vi står klar til at rykke ud til dig med kort varsel. Vi kan fjerne dine uønskede alger og efterfølgende imprægnere det behandlende område, så du ikke fremover skal døje med uønskede alger. Alger eller flisepest er ikke noget, som du behøver at leve med. Faktisk kan en algerens både hurtigt og effektivt få dine udendørs områder til at se ud som nye igen.

Algerens fra kr. 25,- pr. m2 

Imprægnering fra kr. 20,- pr. m2

Samlet pakke: afrensning og imprægnering fra kr. 45,- pr. m2 

Hos Nul-alger.dk kan vi algebehandle på mange forskellige områder, og vi efterbehandler området med en nano-imprægnering, som gør, at vores behandling vil holde i længere tid. Vi kører i hele Jylland, Fyn og Sjælland, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os, så vi sammen med dig kan finde en løsning på dine algeproblemer.

Bestiller du algerens hos Nul-alger.dk, får du effektgaranti på vores behandling. Virkningsgarantien betyder, at vi kommer ud til dig igen og udfører en ny behandling uden omkostninger, hvis resultatet efter den første algebehandling ikke er som forventet. Hos Nul-alger.dk er vi nemlig af den overbevisning, at man kommer længst med glade og tilfredse kunder. Det ved vi, at vi får, hvis du bliver dine uønskede alger kvit én gang for alle.

Algerens af tag

Hvis dit tag er blevet angrebet af grimme alger, er du slet ikke den eneste. Det fugtige klima her i Danmark gør nemlig, at alger og mos har gode vilkår for at vokse og sprede sig. Mangler du hjælp til at få fjernet algerne på dit tag, så kontakt os endelig hos Nul-alger.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi anbefaler, at du reagerer hurtigt, hvis dit tag er blevet slemt ramt af alger. Algerne er nemlig ikke kun grimme at se på – de forringer også levetiden på dit tag. Sørger du ikke for at få udført en algerens af dit tag, risikerer du derfor, at dele af dit tag må skiftes ud. Så kontakt os så snart du oplever et problem med alger eller flisepest.

Læs mere om tagrens hos Nul-Alger her.

Algerens af fliser

Med en algerens af fliser kan du få det flotte udseende tilbage på din terrasse eller i din indkørsel. Hos Nul-alger.dk tilbyder vi en skånsom og effektiv algebehandling af dine fliser, og vores priser starter fra kun 750 kroner inklusive moms. Uanset om du ringer som privatperson eller kontakter os på baggrund af en opgave på din arbejdsplads, kan vi rykke ud og hjælpe indenfor kort tid. Vi kan også hjælpe offentlige institutioner, hvis der her er behov for algerens af fliser eller andre belægningssten. Jo før du sætter ind og algerenser dine fliser, jo nemmere er det at komme algerne til livs. Du kan enten ringe eller skrive til os på mail. Her på vores hjemmeside finder du også en kontaktformular, som du kan benytte, hvorefter vi vil kontakte dig med et godt tilbud.

Læs mere om fliserens hos Nul-Alger her.

Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål ang. algerangreb, algebehandling eller hvordan man få renset sit murværk, facade eller sine fliser i indkørslen, så skriv endelig til os på kontakt@nul-alger.dk!

Nul-Alger.dk tilbyder algebehandling, afrensning og imprægnering af alle overflader og vores kundefokus og kvalitet er i top – derfor har vi tilfredse kunder hos Nul-alger.dk.

 

Back To Top