skip to Main Content

Algebehandling Fra kr. 995,- 

Nul-Alger.dk tilbyder algebehandling, afrensning og imprægnering af alle overflader og vores kundefokus, ærlighed og kvalitet er altid i top.

Vi kører i hele Jylland, Fyn og Sjælland, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, som du efterfølgende kan forholde dig til. 

Hvis dine bygninger, facader, tage eller fliser er blevet angrebet af alger, er du langtfra den eneste. Alger er nemlig et problem, som rigtig mange danskere døjer med. Men faktisk behøver algerne ikke at være et stort problem. Med den rigtige algebehandling kan du nemlig hurtigt og effektivt blive dine uønskede alger kvit og få det flotte udseende tilbage på dine udendørsarealer.

Det fugtige klima, som vi har i Danmark, gør, at alger og mos har gode vilkår for at leve og sprede sig. Rigtig mange oplever, at grimme alger sætter sig på fliserne på terrassen, i indkørslen og andre steder, hvor de på ingen måder pynter. Det problem kan vi hos Nul-alger.dk hjælpe dig med at slippe af med.

Algebehandling pris

Se alle vores priser her

Den samlede pris på din algebehandling afhænger naturligvis af omfanget på din opgave. Du kan dog altid være sikker på at få en god pris, hvis du bestiller algebehandling hos Nul-alger.dk. Vi arbejder med en prisindikator på 4-5 kroner per kvadratmeter inklusive moms, når det gælder algebehandlinger. Denne pris er beregnet på baggrund af en algebehandling af en almindelig terrasse. Hvis du bestiller en algebehandling, afrensning og imprægnering med fugesand, arbejder vi med en prisindikator på 55-65 kroner per kvadratmeter inklusive moms.

Vi anbefaler mange gange, at der også bliver udført en imprægnering af det behandlede område. En imprægnering gør nemlig, at effekten af en behandling vil holde i længere tid. Hvis du vælger også at bestille en imprægnering, får du tilmed garanti på algebehandlingen og afrensningen. Du kan også vælge at få en vedligeholdelsesaftale, der går ud på, at vi med jævne mellemrum sørger for at følge op på den algebehandling, som vi har udført for dig. Det kan ofte betale sig og på den måde er du garanteret flotte fliser, bygninger og facader året rundt.

Algebehandling af tag

Vi anbefaler algebehandling af tage til dig, der oplever uønskede og grimme alger på dit tag. Vi kan hos Nul-alger.dk klare denne opgave hurtigt, effektivt og til en god pris, så du kan få et tag, der ser ud som nyt. Når vi algebehandler dit tag, gør vi det med et skånsomt, algedræbende middel. Det algedræbende middel skal efter behandlingen virke i én til tre måneder, inden alger og mos vil falde af, og du kan se det endelige resultat. Hvis dit tag er slemt angrebet af alger og mos, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt med mere end én algebehandling af taget, før tagets overflade bliver helt ren og pæn igen. I disse tilfælde anbefaler vi hos Nul-alger.dk som regel to til tre algebehandlinger.

Klik her hvis du vil vide mere om afrensning af tag hos Nul-Alger.

Algebehandling på et tag

Algebehandling af fliser

Er dine flotte fliser i din indkørsel eller på terrassen blevet angrebet af alger og mos? En algebehandling af fliser er den effektive løsning på dine algeproblemer. Vi kan hos Nul-alger.dk rykke ud og fjerne dine uønskede alger, og vi hjælper kunder i hele Jylland, Fyn og Sjælland. Kontakt os derfor og få et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du døjer med alger på dine fliser.

Vi vil gerne gøre det muligt for alle at slippe af med alger, og vi tilbyder derfor algebehandlinger til både private, erhvervskunder og det offentlige. Den samlede pris på en behandling fra os afhænger naturligvis af, den specifikke opgave, men vi lover uanset opgaven gode priser, hvor alle kan være med. Vores pris på en algebehandling af fliser starter fra kun 995 kroner inklusive moms. 

Klik her hvis du vil vide mere om afrensning af fliser hos Nul-Alger.

Algebekæmpelse

Alger kan både forekomme som grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter og plamager. Uanset hvilken type alge, dit tag, murværk, fliser eller facader er angrebet af, er det sjældent med til at gøre noget godt for udseendet af disse områder. På samme tid kan algerne, hvis de ikke fjernes, være med til at ødelægge det område, hvor de har sat sig fast.

Når algerne sætter sig fast på dit tag, fungerer de som en svamp, der gør, at fugt kan sive ned i dit tag. Fugten vil så hen over den kolde vinter fryse til is, og det kan medføre frostsprængninger i dit tag. Resultatet af frostsprængningerne kan være forskudte tagplader og tagsten. Det er derfor ikke kun udseendet af dit tag, der bliver ramt, når alger sætter sig fast – algerne kan også mindske levetiden af dit tag med flere år. Hvis du gerne vil have et flot og velholdt tag, anbefaler vi, at du får udført en algebehandling, så snart dit tag trænger til det.

Når du bestiller en algebekæmpelse hos Nul-alger.dk, sker behandlingen i form af en varmtvandsbehandling, hvor vi sørger for at sikre et passende vandtryk og vandmængde. Vi har valgt at bruge denne metode, fordi den både er skånsom mod miljøet og mod det område, vi behandler. Samtidig er det en effektiv metode, der giver et tydeligt og flot resultat. Når du får udført en algebekæmpelse hos os, skal du være opmærksom på, at alle behandlinger vil afhænge af de gældende vejrforhold. Hvis vejret derfor ikke er med os den dag, hvor vi kommer ud til dig og behandler, kan algebekæmpelsen kræve flere omgange.

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du spørgsmål ang. algerangreb, algebehandling eller hvordan man få renset sit murværk, facade eller sine fliser i indkørslen, så skriv endelig til os på kontakt@nul-alger.dk!

Back To Top