skip to Main Content
Fliserens

Fliserens - Få dine fliser til at fremstå som nye igen

Trænger dine fliser i indkørslen eller på terrassen til en omgang fliserens? Alger og flisepest har det med at komme snigende med tiden. Det får dine fliser til at se mørke, slidte og beskidte ud. Det skader ikke dine fliser, hvis de er befængte med alger - men det skæmmer dem.

Hos Nul-alger.dk kan vi få dine fliser til at se ud som nye igen. Vi tilbyder fliserens og algebehandling af fliser til kunder over hele landet – og når vi er færdige med at rense dine fliser, giver vi dem en omgang effektiv imprægnering. Så bliver dine fliser mere modstandsdygtige, og de kan derfor holde sig flotte i længere tid. 

Er du i tvivl om, hvor stor en effekt fliserens vil have på dine fliser? Den tvivl lægger du hurtigt bag dig, når du ser resultaterne af vores veludførte fliserens. 

Hvad er der af fordele ved at bestille afrensning af fliser hos os?

  • Du får den mest professionelle og bedste fliserens
  • Dine fliser kommer til at fremstå flotte og velholdte
  • Dine fliser bliver behandlet med skånsomme midler
  • Du kan få 20 års garanti på effekten af vores fliseimprægnering

 

Fliserens - Hvordan behandler vi dine fliser?

Når du bestiller et tilbud på rensning af fliser hos os, får du flere ting med i prisen. 

Grundig fliserens, der fjerner skidt, mos og flisepest

Først og fremmest giver vi dine fliser en grundig omgang fliserens. Vi sørger for, at alt skidt, mos og flisepest bliver ryddet af vejen, hvorefter vi behandler dine fliser med en effektiv omgang algebehandling. 

Imprægnering sikrer, at du får et holdbart resultat

Efter at have renset dine fliser og fået dem til at fremstå som nye igen, giver vi dem til sidst en omgang imprægnering. Det gør vi ganske enkelt for at beskytte dine fliser bedre og gøre dem mere modstandsdygtige. Så kan du nyde synet af flotte, rene fliser i længere tid, samtidig med at dine fliser får en længere levetid.  

Vi har hele tiden fokus på at behandle dine fliser på den mest skånsomme måde og på at give dig det bedste resultat.

 

Hvad er flisepest, og hvordan fjerner man flisepest?


Er fliserne på din terrasse eller i din indkørsel spækket med hvide pletter? Så kan de meget vel være blevet angrebet af flisepest. Flisepest forekommer på rigtig mange fliser, lige så vel som det er tilfældet med alger.

Flisepest trives bedst de steder, hvor der ikke er meget sollys. En af de bedste måder, hvorpå du kan forebygge flisepest, er ved at lægge fliser et sted i haven, hvor der er meget sol.

Flisepest er svært at undgå - men det kan fjernes med professionel rensning

Det omskiftelige danske klima giver alger og flisepest rigtig gode vækstbetingelser. Derfor vil dine fliser have rigtig godt af en professionel omgang fliserens, hvis de enten begynder at blive mørke i det, eller hvis de bliver angrebet af flisepest.

Alger og flisepest skader ikke dine fliser, men de pynter ikke ligefrem på din terrasse eller i din indkørsel.

Kom flisepest til livs og få dine fliser til at se ud som nye

Når vi renser dine fliser, kan vi få dem til at fremstå lyse og flotte - præcis som dengang de var helt nye.

Fliserens udendørs gør en verden til forskel, og du får et helt anderledes udtryk på dine udendørsarealer. Lader du os imprægnere dine fliser, når vi er færdige med at rense dem, får du et resultat, der vil vare i mange år.

 


Fliserens pris - Hvad koster det at få renset dine fliser?


Vores fliserens priser varierer alt efter, hvor mange kvadratmeter fliser du har at gøre med. Det er klart, at det vil være dyrere for dig at få renset et større område med fliser, end det er tilfældet, hvis du bare gerne vil have forskønnet og fornyet din terrasse.

Vi kører med en pris på rensning af fliser, der starter på 25 kroner per kvadratmeter. Vil du også gerne have imprægneret dine fliser, når vi er færdige med at rense dem og give dem algebehandling, koster det fra 50 kroner per kvadratmeter. Alle vores priser er inklusive moms.

Hos os får du den bedste fliserens til den bedste pris.


Hvor grundig en fliserens trænger dine fliser til?

Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvor grundig en afrensning dine fliser trænger til. Får du først ordnet et område med fliser i din have, vil du med stor sandsynlighed få blod på tanden til også at få ordnet de andre fliser, der ligger i eller omkring din have.

Det ser flot ud, når vi har været i gang med en omgang fliserens hjemme hos dig, og du vil tydeligt kunne se, hvor vi har været i gang – og hvor vi endnu ikke har været.

Med vores lave fliserens pris er det til at få råd til fliserens - også selvom du har flere eller større områder med fliser ved din bolig.

 


Bestil fliserens eller algebehandling af fliser og få håndværkerfradrag


Når du får os til at rense dine fliser, kan du få håndværkerfradrag. Det gælder både fliserens og imprægnering samt algebehandling af fliser. Det fungerer på den måde, at du kan få fradrag for den del af betalingen, som går til arbejdsløn. Den del, der går til materialer, kan du ikke få håndværkerfradrag for.

Taksten for håndværkerfradrag ændrer sig fra år til år, og du kan se på SKATs hjemmeside, hvilken takst du kan få på nuværende tidspunkt. Fradraget gælder per person i din husstand, så bor du eksempelvis sammen med din kæreste, kan I begge få det fulde håndværkerfradrag.

Bestil en tid til fliserens allerede i dag - så finder vi en tid til, at vi kan rense dine fliser og få dem til at tage sig ud, som var de nye igen.

 


Algebehandling af fliser - Den mest effektive måde at få bugt med alger


Alger er stort set umulige at undgå på dine fliser - og det gør dem bestemt ikke mindre generende. Måske har du allerede prøvet alt for at få bugt med algerne på dine fliser, eller måske har du givet op og har ladet dem stå til over en årrække?

Med vores hjælp kan du komme af med algerne - og vi sørger gerne for, at du ikke bliver generet af dem flere år frem i tiden. Vi tilbyder en effektiv algebehandling af fliser, og det gælder både, hvad enten det er din indkørsel, din terrasse eller et andet udendørsareal, som du gerne vil have renset for alger.

Imprægnering sikrer, at dine fliser holder sig pæne i lang tid

For at sikre at algerne bliver holdt for døren, og at de ikke dukker op igen, så snart vi forlader din matrikel, kan vi imprægnere dine fliser.

Det gør dem mindre modtagelige for skidt og snavs generelt, og det har også en god forebyggende virkning på alger.

Vil du gerne have os til at algebehandle dine fliser? Så tøv ikke med at kontakte os.

 


Din ekspert i fliserens og imprægnering


Hos Nul-alger.dk hjælper vi vores kunder med fliserens og imprægnering hver eneste dag. Vi sørger for, at dine fliser får den mest effektive og skånsomme behandling, og at du får en holdbar og effektiv løsning, der holder i mange år frem i tiden.

Vælger du en behandling med både fliserens og imprægnering, kan du få 20 års garanti på vores flisebehandling, hvis du tegner en vedligeholdelsesaftale.

Vi ved, hvordan vi giver dig de bedste resultater

Vi er eksperter, når det kommer til at få bugt med alger, flisepest og mos på dine fliser, og vi ved alt om, hvordan dine fliser bliver behandlet på den bedst mulige måde. Med mange års erfaring inden for branchen ved vi, hvad der skal til for at få dine fliser pæne, og hvordan vi beskytter dine fliser bedst muligt, mens de bliver renset.

Faglighed er et nøgleord hos os, og krydret med en god portion know-how kan du være sikker på, at du får en professionel fliserens, når du samarbejder med os.


Få svar på dine spørgsmål om fliserens og algebehandling af fliser


Kan alle fliser tåle en omgang fliserens?

Ja, det kan alle fliser i princippet.

Når du skal have udført fliserens, kommer vi gerne forbi og ser dine fliser, inden vi sender et tilbud til dig. Så kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvilket behov der er for fliserens, og hvilken form for behandling der vil være den mest nyttige i dit tilfælde.


Hvad får du ud af at få lavet en algebehandling på dine fliser?


Alger har det med at angribe fliser, og det danske klima giver algerne gode vækstbetingelser. Langt de fleste fliser vil blive angrebet af alger med tiden, og får algerne lov, vil de blive ved med at sprede sig.

Får du foretaget en professionel algebehandling af fliser, kan du få bugt med de skæmmende alger, der gør dine fliser slidte og beskidte at se på.

Først når dine fliser er blevet grundigt renset, er det algebehandlingens tur. Den går ind og fjerner alle spor fra algerne, så dine fliser kan blive helt rene og flotte at se på.


Hvorfor skal du få dine fliser imprægneret efter endt behandling?


Når vi er færdige med at rense dine fliser og har fået fjernet alle spor efter alger, vil vi i mange tilfælde også anbefale, at du får lagt en imprægnering på dine fliser. Imprægnering er lig med en form for overfladebehandling, som vi kan give dine fliser.

Den effektive imprægnering, som vi arbejder med, går ikke alene ind og beskytter dine fliser, så de kan holde sig fri for alger og andet i længere tid. Den gør også dine fliser mere modstandsdygtige og kan være med til at forlænge og bevare deres levetid.


I hvor lang tid virker fliserens og imprægnering?


Hos Nul-alger.dk giver vi dig 20 års garanti på vores fliserens og imprægnering, hvis du tegner en vedligeholdelsesaftale hos os. Gør du det, kan du altså trygt læne dig tilbage og regne med, at du ikke skal kæmpe med hverken alger, mos eller flisepest de næste 20 år efter, at vi har været forbi hos dig for at behandle dine fliser.

Skulle der mod al forventning komme et nyt algeangreb, inden der er gået 20 år, vil vi naturligvis leve op til vores garanti og udbedre det.


Hvad koster afrensning af fliser, hvis du gerne vil nøjes med fliserens?


Vi kører med en lav pris på fliserens, da vi gerne vil gøre det både billigt og nemt for dig at få renset dine fliser. Du kan få renset dine fliser hos os til priser fra 25 kroner per kvadratmeter.

Inden vi påbegynder behandlingen af dine fliser, vil vi dog altid vurdere omfanget, og hvad vi vil mene, der skal til for, at dine fliser kan blive flotte og rene igen. Når vi har set dine fliser, kan vi give dig en mere eksakt fliserens pris.


Hvad koster fliserens og imprægnering?


Vil du gerne købe hele pakken, hvor du både får fliserens, algebehandling og imprægnering med i købet? Så kører vi med en pris, der lyder på fra 50 kroner per kvadratmeter. Det er en yderst konkurrencedygtig pris, som enhver kan være med på.


Hvad kan du selv gøre for at pleje og vedligeholde dine fliser?


Du kan selv gøre meget for at holde dine fliser pæne og rene. Vi vejleder dig gerne i forhold til, hvordan du bedst vedligeholder dine fliser og rådgiver dig om, hvilke produkter du skal anvende til dine fliser.

Vi har været i branchen i mange år, og vi ved alt om, hvad der skal til, for at du kan holde dine fliser flotte – og hvordan du bedst holder skidt som alger, mos og flisepest fra døren.

Flisepest før og efter

Vil du gerne have et godt fliserens tilbud? Kontakt os i dag

Vil du gerne slippe for at skulle bekymre dig om alger og flisepest på dine fliser? Og vil du gerne kunne nyde synet af rene, velholdte fliser på din terrasse eller i din indkørsel? Så står vi klar med et godt fliserens tilbud til dig. 

Er du i tvivl om, hvorvidt fliserens er den rette løsning for dig, eller om dine fliser kan holde til det? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du gerne vil vide mere om de ydelser eller de priser på fliserens, som vi kan tilbyde. 

Giv os et kald på telefon 42 42 42 97 eller udfyld vores kontaktformular herunder. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne. 

    Back To Top