skip to Main Content

Fliserens - Bliv fri for alger og flisepest

Hos Nul-alger.dk tilbyder vi fliserens, så dine fliser kan komme til at se ud som nye igen. Med en flisebehandling fra os bliver alt snavs og mos fjernet fra dine flisers overflade, og fliserne vil stå tilbage helt rene og fri for skidt og alger. Vi tilbyder også en efterfølgende imprægnering af dine fliser, som vil få behandlingen til at være mere effektiv og vare længere. Alt det klarer vi hos Nul-alger.dk, hvor vi står klar til at rykke ud for at hjælpe dig med at komme uønskede alger og flisepest til livs.

Er dine fliser blevet angrebet af alger og flisepest? I så fald er du slet ikke den eneste. En udendørs fliserens er en nødvendighed for rigtig mange danskere. Det skyldes i høj grad, at vi bor i et klima, hvor algerne har rigtig gode levevilkår og altså nemt kan gro og sprede sig. Selvom algerne ikke er direkte skadelige for dine fliser, er det de færreste, som ønsker at få deres pæne terrasse eller indkørsel groet til af mos og alger, der på ingen måde pynter på udseendet. Heldigvis kan en fliserens hurtigt og effektivt hjælpe på dine algeproblemer, og vi kan hos Nul-alger.dk løse opgaven for dig. Du kontakter os bare, og så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave.

Er du blevet ramt af flisepest? Læs mere om flisepest her.

Prisen på en fliserens udført af os afhænger af omfanget på den opgave, som vi skal løse hos dig. Vi arbejder hos Nul-alger.dk med en pris på afrensning, der starter på 25 kroner per kvadratmeter.

I mange tilfælde anbefaler vi, at du også sørger for at imprægnere det behandlede område, da alger og flisepest på den måde får sværere ved at sætte sig på fliserne igen. Afrensning og imprægnering af belægningssten koster fra 50 kroner per kvadratmeter. Alle priserne er inklusive moms. Vær her opmærksom på, at omfanget af afrensningen altid vil komme an på, hvor slemme angrebene fra algerne er.

Afrensning af fliser

Hvis du bestiller en rensning af fliser udendørs samt en efterfølgende imprægnering, har behandlingerne mange fordele for dig. Først og fremmest opnår du et flot udseende på dine udendørs arealer, og dette flotte udseende vil også blive bevaret i længere tid, hvis du sørger for at får behandlet områderne på den rigtige måde. Hos Nul-alger.dk bruger vi skånsomme midler, når vi behandler fliser, tag og murværk – men på trods af det garanterer vi løsninger, der holder i mange år fremover. Vi tilbyder eksempelvis hele ti års garanti på effekten af vores imprægneringsløsninger, og du slipper derfor for at bekymre dig om alger og flisepest på din terrasse i lang tid fremover.

Er din indkørsel eller terrasse blevet angrebet af grimme alger eller flisepest? I så fald skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os hos Nul-alger.dk. Vi har stor erfaring på området, og vi ved derfor rigtig meget om, hvordan dine fliser bør behandles. Vi deler også gerne ud af vores store viden, så du kan få vejledning og gode råd med fra os om alt, hvad der handler om rensning af fliser og terrasserens. Kontakt os - så finder vi sammen med dig den bedste løsning på din konkrete udfordring.

Se flere eksempler på vores fliserens herunder:

Flisepest før og efter

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du spørgsmål ang. algerangreb, algebehandling eller hvordan man få renset sit murværk, facade eller sine fliser i indkørslen, så skriv endelig til os!

Nul-Alger.dk tilbyder algebehandling, afrensning og imprægnering af alle overflader og vores kundefokus, ærlighed og kvalitet er i top – derfor har vi tilfredse kunder hos Nul-alger.dk.

Back To Top