skip to Main Content

Tagrenderens - Pas godt på din bolig!

Udover flise- og tagrens udfører Nul-alger.dk også tagrenderens. Det handler jo om at passe godt på sin bolig og sikre sig imod fugtskader, som også kan udvikle sig til skimmelsvamp og andre ubehagelige følger.

En tagrende med behov for tagrenderens

Du kender sikkert synet af en tagrende som slet ikke kan tage imod den ekstraordinære mængde vand der nogen gange udfordrer husejernes tag og afløb. Det kan f.eks. skyldes løsrevet mos på taget eller hvis også der er flere store træer i nærheden af dit tag, som skaber problemer med blade og nedfaldende grene.

  

Så husk rensning af tagrenderne!

Her skal man være på vagt da tagrenderne fyldes op og afløbene meget hurtigt tilstoppes. Sker det kan regnen ved skybrud eller blot en mindre mængde regn løbe ind under tagudhænget og måske ned i hulrum, sokkel og det der er værre. Sker dette over længere tid vil murværket blive gennemvæddet af fugt, hvilket kan øge risikoen for frostskader, skimmelsvamp og andre ubehageligheder.

Problemerne med de tilstoppede tagrender, de mange skybrud, storme og slagregn er som nævnt, at det skaber unødig stor risiko for fugt i ydervæggene. Man skal altså være på vagt når tagrenderne fyldes op og afløbene meget hurtigt tilstoppes. Sker det kan regnen ved skybrud eller blot en mindre mængde regn løbe ind under tagudhænget og måske ned i hulrum, sokkel og det der er værre. Et gennemsnitligt parcelhustag tager imod ca 100 tons regnvand og sne om året, så efter få år vil udhængsbrædder og sternbrædder begynde at rådne ligesom murværket vil blive gennemvæddet af fugt, hvilket kan øge risikoen for frostskader, skimmelsvamp og andre ubehageligheder.

Trenden med de skjulte tagrender fra 1960'erne og 1970'erne og desværre også den moderne byggestil, hvor parcelhusene bygges uden tagudhæng. Det skaber ofte store problemer med fugt i murværket og sammen med det barske vejr i Danmark svarer det faktisk til at huset står ved Vesterhavet i det man kalder et ”aggressivt miljø”.

Det var måske ikke så stort problem i de gode gamle dage, hvor kvaliteten for tidens byggematerialer var i en langt bedre standard end vi ser i dag. Dengang var murværket langt bedre i stand til at afgive fugt. I dag oplever man f.eks. ofte, i relativt nye huse uden tagudhæng, at murværket begynder at skalle af og revne pga frostskader.

Af samme grund anbefaler Nul-alger.dk også at nano-imprægnere murværket på nye huse, så husfacaden ikke er så modtagelig for fugt, slagregn og frostskader.

Får man udført en imprægnering, vil det være en god idé med en vedligeholdelsesaftale, hvor man løbende følger op på behandlingerne.  På den måde garanterer Nul-alger.dk hele 10 års virkning på effekten af behandlingerne. Se alle vores services og priser her

 

Så husk rensning af tagrenderne!

 Hos Nul-alger.dk har vi det rette udstyr til effektivt at rense dine tagrender. Vi arbejder helt op til 6-8 meters højde og med stige går vi også højere - tilmed til meget fornuftige priser for med det rette udstyr tager det ikke så lang tid. Man kan godt selv stå for sin tagrenderens og man kan også godt finde noget gør det selv udstyr i byggemarkederne, men hvorfor selv stå og bøvle med det svineri når vi kan hjælpe dig hurtigt og billigt?

Skriv på www.nul-alger.dk eller ring til os på 42 42 42 97, så aftaler vi en tid. Du behøver ikke nødvendigvis at være hjemme, vi ved hvad der skal ske. Med vores moderne udstyr sørger vi også for fotodokumentation for opgaven så du kan se hvad der er udført og at det er til fuld tilfredshed. 

Vi anbefaler typisk vores kunder at man får renset sine tagrender løbende og gerne 1-2 gange om året enten i start forår eller efteråret. 

 

Priser på tagrenderens:

Rensning af tagrender udføres til fast tilbudspris 995 kr.  for de første 30 meter inkl. bortkørsel af skidt, gamle blade og mos og rensning op til 4 meter fra jorden. Opgaver derover udfører vi på tilbud.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud af Nul-alger.dk i forbindelse med jeres tagrenderens på

Tlf. 42 42 42 97

Back To Top