Vi sidder klar til at hjælpe: 42 42 42 97

Checkmark, Nul Alger

100% virkningsgaranti

Vi kører i hele landet og løser alle størrelser opgaver

Trærens med garanti

Rensning af træterrasse sikrer dig en terrasse, der holder i mange år

 • Du får den mest professionelle og bedste træterrasserens
 • Mange års erfaring med rens af alle typer træsorter
 • Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • Miljøvenlige produkter i hele processen
 • Du kan få 10 års garanti ved at tegne en serviceaftale
 • Henvis kunde og få 500 kr i rabat

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Vælg en eller flere services

Din besked er sendt! 🎉

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Image for hero

Rensning af træterrasse sikrer dig en terrasse, der holder i mange år

Er din terrasse angrebet af alger eller mos? Det kan få din træterrasse til at se trist ud, og den kan blive farlig at gå på. Men den største risiko ved alger og mos er, at der kan opstå fugt og råd i træet, som i værste fald kan ødelægge hele din terrasse.  

Heldigvis er der råd for det. Får du os til at udføre en rensning af din træterrasse, er du sikker på at få en terrasse, der er både flot og slidstærk i de næste mange år.  Se vores før og efter billeder af træterrasserens her eller læs hvad vores kunder siger om os her. 

Få et uforpligtende tilbud!

Alger og mos opstår nemt i det fugtige danske vejr

I Danmark har vi et fugtigt vejr, som alger og mos elsker. De spreder sig gennem luften i form af mikroskopiske sporer, hvorefter de sætter sig på overflader med gode vækstbetingelser – som for eksempel din træterrasse.

Her er der både fugt og varme, og det får algerne til at vokse hurtigt. Det er det, der får træet på din træterrasse til at se mørk og grønt ud. For at komme algerne til livs, er en effektiv træterrasserens nødvendig.

Giv din træterrasse nyt (og langt) liv med en grundig rens

En rensning af træterrasse vil få den til at fremstå mere velholdt – men det vil også gøre den langt mere sikker og holdbar. Når din terrasse er fri for alger og mos, undgår du fugt i træet, og du undgår samtidig, at overfladen bliver glat og dermed farlig at gå på. Det betyder, at du kan få glæde af din terrasse de næste mange år fremover.

Når vi renser din træterrasse, får du:

 • En terrasse, der står som ny uden spor af alger eller mos
 • Et slidstærkt og yderst holdbart resultat
 • 10 års garanti på vores imprægnering
 • En miljørigtig behandling fra start til slut

Derudover er du sikker på at få et resultat, der tydeligt er udført af professionelle, som ved, hvad de laver. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i havestolen og vente spændt på, at du igen kan indtage din flotte terrasse – for når vi renser din træterrasse, slipper du for ethvert besvær.

Vi skaber resultater – uden at gå på kompromis med miljøvenlige produkter

Både vores algebehandling samt den efterfølgende rens og imprægnering foregår ved brug af miljøvenlige produkter. Når vi udfører en behandling for dig, er der derfor ikke kun dig og din træterrasse, vi har for øje - vi tager også hensyn til miljøet.

Skal vi forvandle din træterrasse med en effektiv rens? Få et godt tilbud i dag

Vil du gerne slippe for både skidt, alger og mos på din terrasse? Og vil du samtidig gerne undgå selv at have en masse besvær med at fjerne det? Så kan vi hos Nul-alger.dk tilbyde dig den helt rigtige rensning af træterrasse.

Du kan kontakte os på telefon 42 42 42 97, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@nul-alger.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at få et godt tilbud, eller du har spørgsmål til vores behandling.

 

Få et uforpligtende tilbud!
Image for hero

Ring til os på

(+45) 42 42 42 97

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

FÅ GRATIS TILBUD

Se vores +120 anmdelser

Image for hero

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Priser for rensning af træterrasse

(Forårstilbud - 30% rabat!)

Opstartspakke: Komplet træterrasserens opstartspakke (inkl. imprægnering) op til 40 m2 før kr.6.000,- NU kr. 4.200,-

Rens af træterrasse (uden imprægnering)

Fra 42 pr. m2 inkl. moms Før frapris 60,- pr. m2 inkl. moms

 • Få en terrasse, der står som ny uden spor af alger eller mos
 • Miljørigtig behandling fra start til slut

INDHENT TILBUD

Rens af træterrasse (inkl. imprægnering)

Fra 63 pr. m2 inkl. moms Før frapris 90,- pr. m2 inkl. moms

 • Få en terrasse, der står som ny uden spor af alger eller mos
 • Miljørigtig behandling fra start til slut
 • Imprægneringen er mere effektiv og holdbar end en oliering
 • 10 års garanti på vores imprægnering ved valg af serviceaftale

INDHENT TILBUD

Sådan udfører vi en rens af træterrasse

Rensning af træterrasse - hvordan foregår det?

Drømmer du om en træterrasse, der ikke er plaget af alger eller mos? Så er vi de rette til opgaven. Vi har endda en helt klar procedure for, hvordan vi griber opgaven an.

Step 1: Gennemgang af din træterrasse

Det første, vi gør, er at gennemgå din terrasse nøje.

Det gør vi, så vi har et kendskab til, hvilket træ din terrasse består af. På den måde er vi altid helt sikre på, at vi vælger den helt rette behandling til træsorten. Ved at gennemgå terrassen med dig sikres der at vi kender til dine specifikke behov og forventninger. Dette gør at vi bedre kan møde dig i øjenhøjde og sikre at vi lever op til dine forventninger.

Image for hero

Step 2: Rens af træterrasse

Når skummet har fået lov til at virke, påbegynder vi vores afrensning af træterrassen. Vi benytter os af en hedevandsafrensning, hvor vi med vores specialudstyr kan komme til bunds i træet uden at ødelægge træets belægning i samme ombæring. Rensningen fjerner algerne og skidt/smuds der har sat sig i træet over tid. Du vil efter rensningen hurtigt kunne se hvordan den naturlige glød i træet frembringes.

Se video

video-poste

Step 3: Desinficering efter rens

Efter vi har renset din træterrasse, sprøjter vi desinficerende skum ud på træterrassen, der trænger ned i træet og dræber de mikroorganismer der sidder der. Vi benytter os af et miljøgodkendt middel til dette, så vi undgår at skade træet i behandlingen.

Se video

video-poste

Step 4: Imprægnering af træterrasse

Når træet er blevet renset fri for alger, skal det forsegles til igen, så det ikke står udsat overfor alger fremover. Mange er vante til at give deres træterrasse olie med træbeskyttelse i. Dette skal man gøre ca. 2 gange om året, hvis olien skal kunne forsegle træet året rundt. Vi anbefaler dog at give den en imprægnering bagefter, der holder og beskytter mere end en olie.

Imprægneringen trænger ned i selve træet og lægger sig ikke på overfladen, da det kan være skadeligt for træet. Træet bliver ekstra slidstærkt efter en imprægnering og imprægneringen gør det markant lettere for dig at rengøre og vedligeholde din træterrasse fremover, da den gør træet mere modstandsdygtigt overfor alger og skidt/smuds.

Image for hero

Step 5: Serviceaftale sikrer dig en pæn og sund træterrasse i flere år

Hos Nul alger tilbyder vi en årlig serviceordning, så du slipper for besværet med vedligeholdelsen. Har vi stået for rensningen af din træterrasse med efterfølgende imprægnering, så giver vi tilmed 10 års garanti på den påførte imprægnering – så længe du er tilmeldt vores serviceordning.

Vores træterrasserens og den efterfølgende imprægnering, får træterrasse til igen at se flot og ren ud. Men fordi luften omkring din bolig indeholder diverse algespore og andet skidt og møg, så vil der desværre med tiden lægge sig en belægning oven på træterrassens imprægnering. Hvis denne belægning får lov at blive siddende, så vil det på sigt forårsage at din træterrasse igen bliver trist og beskidt at se på.

Løsningen er derfor at få foretaget en årlig service af din træterrasse, hvor vi vil komme forbi to gange om året og påføre en effektiv, skånsom samt miljøvenlig skumbehandling. Denne skumbehandling vil trænge ned og bekæmpe den belægning af algespore, skidt og møg som har lagt sig oven på imprægneringen – hvilket sikrer at din træterrasse fremstår pæn og indbydende år efter år.

Image for hero

Vi står klar til at rådgive dig

Både vores rensning af træterrasse samt den efterfølgende algebehandling og imprægnering foregår ved brug af miljøvenlige produkter.

Når vi udfører en behandling for dig, er der derfor ikke kun dig og din træterrasse, vi har for øje - vi tager også hensyn til miljøet.

Skal vi forvandle din træterrasse med en effektiv rens? Få et godt tilbud i dag

Vil du gerne slippe for både skidt, alger og mos på din terrasse? Og vil du samtidig gerne undgå selv at have en masse besvær med at fjerne det? Så kan vi hos Nul-alger.dk tilbyde dig den helt rigtige rensning af træterrasse.

Du kan kontakte os på telefon 42 42 42 97, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@nul-alger.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at få et godt tilbud, eller du har spørgsmål til vores behandling.

Billedgalleri

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Image for hero
Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling

+250 tilfredse kunder

Det siger kunderne om os

Blog image

Henrik Lyhne

anbefaler nul-alger.dk

Super god oplevelse med Nul Alger

Super god oplevelse med Nul Alger, man er løbende informeret om processen og helt fantastisk arbejde de udfører👍 De bedste anbefalinger her fra🙏

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Heidi Beck

anbefaler nul-alger.dk

Verdensklasse 👍

Jeg fik renset alle mine fliser til det absolut flotteste og bedste resultat i mit sommerhus. Sikken en forvandling 👍 Udover at give stor ros til firmaet, vil jeg personligt gerne sige stor TAK til Mads V. Jensen og Søren. Ikke bare to ansatte. De…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Peter Finn Larsen

anbefaler nul-alger.dk

Fin behandling - flinke medarbejdere

Indgik aftale i efteråret. Rykkede i april og fik aftale kort efter. Den blev overholdt og resultatet ser fint ud. Ingen nervøsitet for at bruge firmaet igen. Flinke medarbejdere.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Lars Erik

anbefaler nul-alger.dk

Har kun stor ros for jeres arbejde og…

Har kun stor ros for jeres arbejde og meget venlige personer som kom og ordnede vores terrasse 🌹så glæder mig til at få terrassen gjort klar med blomster og møbler. Glæder mig til at få min indkørsel ordnet. 👏👏👏👏👏👏

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Anette Lange

anbefaler nul-alger.dk

Flot arbejde og god service hele vejen…

Flot arbejde og god service hele vejen igennem

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Birte Pedersen

anbefaler nul-alger.dk

FANTASTISK....

Sjældent man møder så høj en kundeservice ! Jeg havde et problem med mine fliser - Skrev en mail og de regerede hurtigt med ja hatten på . Der var på intet tidspunkt modvilje... De ville bare at jeg var glad ! Og det er…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Jesper Hau

anbefaler nul-alger.dk

Fin service fra Nul Alger

Har kun godt at sige om Nul Alger. God kundeservice, punktuelle med aftaler og sidst men ikke mindst et færdigt, flot resultat af vores stenbeklædte terrasse. Tak for det!

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Henning Honore

anbefaler nul-alger.dk

Perfekt arbejde alt klappede 👍god…

Perfekt arbejde alt klappede 👍god kommination mail sms

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Jette Lestrøm

anbefaler nul-alger.dk

Venlig og grundig vejledning

Venlig og grundig vejledning. Super sød mand, som kom ud og rensede fliserne omhyggeligt. Passede på at lave flotte overgange og passede på beplantning tæt på fliserne. Absolut god værdi for pengene - kan stærkt anbefales. Jette

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Kamilla

anbefaler nul-alger.dk

Super service og et flot resultat

Super service og et flot resultat. Flotte fliser efter behandling, klart en anbefaling værdig. Vi booker igen næste år.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Kirsten

anbefaler nul-alger.dk

Flot resultat - næsten som ny terrasse!!

Vi har haft Nul.alger.dk til at rense vores 13 år gamle træterrasse på Fanø. Resultatet er blevet super godt - den står næsten som ny i respekt af terrassens alder. Jeg har oplevet Nul.alger.dk, som professionelle og nemme at føre en dialog med - herunder…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

natashia

anbefaler nul-alger.dk

Det bedste algefirma 🥇

Ønsker du fliser som nye, professionel rådgivning og service til en favorabel pris, så skal du helt klart vælge at være kunde hos Nul-Alger.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Peder Friis

anbefaler nul-alger.dk

Kanon virksomhed

Helt igennem fantastisk oplevelse jeg har fået af Nul-ager. Deres kundeservice har været enestående at tale med. Snakkede med en helt igennem fantastisk sælger, der havde styr på det hele og gav mig en enestående oplevelse. Hurra for at god kundeservice stadigvæk eksistere Der har…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Tommy R

anbefaler nul-alger.dk

Kan anbefales

Fliser flot rengjort og behandlet. God service

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Bestil træterrasserens eller algebehandling af træterrasse og få servicefradrag

Husk at du kan få servicefradrag for vores træterrasserens, da noget af beløbet udgør vores arbejdsløn. Du kan få fradrag for den del af betalingen, som vi bruger til arbejdsløn.

Servicefradraget gælder pr. person i husstanden. Taksten for servicefradraget er blevet skåret ned til 6.600 pr. person i husstanden i 2023. Du kan inde på SKATS hjemmeside læse mere om servicefradraget.

Bestil en tid til træterrasserens allerede i dag - så finder vi en tid til, at vi kan rense din træterrasse og få den til at tage sig ud, som var den ny igen.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud