skip to Main Content

Blog

Hos Nul-alger.dk er vi stolte af vores arbejde og vi elsker at levere et flot resultat og skabe tilfredse kunder. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder omkring behandlingstyper, muligheder og ting man skal være opmærksomme på når man indhenter tilbud. Nul-alger arbejder altid efter rene aftaler og retningslinier. Du kan læse om vores forskellige behandlingstyper på vores hjemmeside, men du kan også tage et kig på vores blog, hvor vi beskriver forskellige områder indenfor algebehandling, forebyggelse, vedligeholdelse mv.

Tagrenderens - Pas godt på din bolig!

Udover flise- og tagrens udfører Nul-alger.dk også tagrenderens. Det handler jo om at passe godt på sin bolig og sikre sig imod fugtskader, som også kan udvikle sig til skimmelsvamp og andre ubehagelige følger.

Læs mere om tagrenderens her!

Bliv klar til foråret med en algebehandling

Dagene bliver lysere, træernes knopper springer ud. Foråret er på vej, og så snart solen titter frem, får vi lyst til at trække havemøblerne ud af skuret. Oplevelsen kan imidlertid hurtigt blive ødelagt, hvis træterrassen eller fliserne er belagte med et jævnt lag grønne alger. Læs mere om forår og algebehandling.

Algebehandling og algerens til erhverv

Det er en kæmpe opgave at vedligeholde og afrense alger på tag eller flisearealer på større byggerier som for eksempel boligforeninger, større kontordomiciler eller lignende. Det kræver både den helt rigtige viden at dække de store arealer. Læs mere om algebehandling og algerens til erhverv.

Hold algerne i skak

Algerne har ligget som et tilsnavset lag henover dine fliser. Har tilført dit tag en grim farve og fået det til at syne mindst 10 år ældre end det egentlig er. Dit hegn og murværk har fået grimme, grønne striber, der ikke lige er til at komme af med. Det kan nærmest føles som en lettelse, når du endelig har fået foretaget en algebehandling, og er kommet af med alt det grønne. Det er en frisk og ren fornemmelse. Læs mere om hvordan du holder algerne i skak.

Back To Top