Vi sidder klar til at hjælpe: 42 42 42 97

Checkmark, Nul Alger

100% virkningsgaranti

Vi kører i hele landet og løser alle størrelser opgaver

Flisepest

  • 100% virkningsgaranti på fliserensen
  • Du får den mest professionelle og bedste imprægnering
  • Fjernelse af flisepest til konkurrencedygtige priser
  • Vi arbejder med skånsomme og miljøvenlige midler

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Vælg en eller flere services

Din besked er sendt! 🎉

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Image for hero

Flisepest - Lad os hjælpe dig med at fjerne det

Er dine fliser blevet angrebet af flisepest? Hos Nul-alger.dk kan vi hjælpe dig med at komme uønsket flisepest eller algeangreb til livs. Du behøver ikke længere at døje med flisepest hjemme hos dig, da vi på en hurtig, effektiv og skånsom måde kan sørge for fjernelse af flisepest på dine fliser, så de kommer til at se ud som nye igen. Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Læs også med herunder, hvor vi forklarer, hvad flisepest er, og hvordan du får bugt med den.

Hvad er flisepest?

I Danmark findes der over 900 forskellige typer flisepest, og særligt på terrasser og i indkørsler er problemet stort. Flisepesten har nemlig de bedste vilkår for at vokse og sprede sig i skyggeområder, hvor der sjældent er direkte sollys. Har du en terrasse eller en indkørsel, som vender mod nord, er der derfor stor sandsynlighed for, at du vil opleve flisepest eller algeangreb her. Flisepesten kan dog heller ikke leve helt uden sollys, så det er også en betingelse, at solen skinner på terrassen eller indkørslen nogle timer om dagen.

Før behandling
Efter behandling

Flisepest kan både forekomme som gule, grønne, hvide og sorte plamager på fliserne, og de færreste synes, at flisepesten ligefrem gør noget godt for udseendet af fliserne. Oplever du, at sådanne plamager vokser frem på dine fliser, er der stor sandsynlighed for, at der er tale om flisepest. Hvis du er plaget af flisepest der hjemme, kan du heldigvis hurtigt få hjælp. Vi kan rykke ud til dig med kort varsel og sørge for, at dine belægningssten bliver fri for flisepesten.

Få et uforpligtende tilbud!
Image for hero

Ring til os på

(+45) 42 42 42 97

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

FÅ GRATIS TILBUD

Sådan fjerner vi flisepest

Trin 1 - Gratis prøverens og opmåling

Vi måler dit fliseareal helt præcist op med laserudstyr, inden vi går i gang med arbejdet. Er antallet af kvadratmeter højere end det estimat, sælgeren og dig sammen har fastlagt over telefonen, så går vi ikke i gang med arbejdet før vi har fået jeres accept på den nye pris.

Ønsker du at se en prøverens på et stykke af dine fliser, inden vi påbegynder arbejdet, gør vi gerne dette. Dette er gratis for dig og giver dig muligheden for at se hvor effektiv vores fliserens vil være på netop dine fliser.

Det er derefter op til dig om vi skal fortsætte fliserensen. Du er ikke mere bundet end at vi bare pakker sammen igen, hvis du skulle fortryde – på den måde sikrer vi at alle får en god oplevelse.

Image for hero

Trin 2 - Rensning af dine fliser

Via et oliefyr i vores varevogn, får vi varmet vand op til 80-120 grader, som vi bruger til at rense dine fliser flotte igen. Det varme vand er særdeles effektivt til at få fjernet mos, alger og flisepest med det samme. Du vil kunne se effekten hurtigt bagefter afrensningen.

Vores hedevandsafrensning er det bedste for miljøet, da der ikke bruges kemikalier. Vores specialudviklede udstyr sørger samtidig for at fliserne ikke bliver udsat for samme belastning, som hvis man højtryksrensede dem. Højtryksrensning af fliser kan ødelægge flisernes belægning og gøre dem mere modtagelige overfor alger og flisepest fremover. Vores udstyr sørger for at vaske fliserne i stedet for at spule dem og giver dermed en effektiv og samtidig skånsom rensning af fliserne, der virker på alle flisetyper.

Image for hero

Trin 3 - Imprægnering af fliser

Vi bruger en specialudviklet nano imprægnering, der forsegler dine fliser til efter fliserensen og danner en overfladebeskyttende hinde på flisens belægning. Du vil fremover opleve at regnen perler af flisen fremfor at suge sig ind i flisen og skabe fugt, som danner vækstbetingelser for flisepest og alger. Imprægneringen er med andre ord et beskyttende skjold der giver et markant mere langtidsholdbart resultat og derfor anbefales det altid at man får lagt en imprægnering på bagefter.

Image for hero

Trin 4 - Påfejning af fugesand

Når vi renser fliserne, vil mos og gammelt fugesand i fugerne blive skyllet væk. Derfor anbefaler vi at få lagt noget friskt fugesand i. Fugesandet hjælper med at stabiliserer fliserne og samtidig mindsker det risikoen for ukrudt og mos. Hos Nul-alger benytter vi os af Dansand no grow fugesand. Sandet forhindrer ukrudt, fordi det har en høj pH-værdi, og det giver dårlige vækstvilkår for ukrudtsfrø.

OBS: Levering og udfejning af fugesand er som standard ikke inkluderet i vores tilbud. Vi sørger altid for at give dig en god pris på både levering samt udfejning af fugesand, hvis du ønsker denne service.

Image for hero

Trin 5 - Oprydning og kvalitetstjek

Efter en rensning af fliser, vil der være en masse skidt og smuds tilbage som selvfølgelig bliver ryddet op af os. Vi sørger for at efterlade dit område så pænt som da vi kom.

Vi ønsker at give dig den bedste mulige oplevelse i hele processen. Lige så vel som service og forventningsafstemning med kunden fylder meget hos os, så betyder kvaliteten af vores arbejde mindst lige så meget. Vi sætter en dyd i at efterlade et resultat, vi kan stå inde for.

Fliserne bliver kontrolleret efter rensningen og får et ekstra tjek når vi kommer og imprægnerer fliserne. Lever rensningen ikke op til vores høje standard, går vi ikke videre i processen, før vi kan stå inde for arbejdet. Vi efterlader først opgaven når begge parter er glade og tilfredse med arbejdet.

Image for hero

Trin 6 - Serviceaftale

Hos Nul alger tilbyder vi en årlig serviceordning, så du slipper for besværet med vedligeholdelsen. Har vi stået for rensningen af fliserne med efterfølgende imprægnering, så giver vi tilmed 20 års garanti – så længe du er tilmeldt vores serviceordning.

Vores fliserens og den efterfølgende imprægnering, får fliserne til igen at se flotte og rene ud. Men fordi luften omkring din bolig indeholder diverse algespore og andet skidt og møg, så vil der desværre med tiden lægge sig en belægning oven på flisernes imprægnering. Hvis denne belægning får lov at blive siddende, så vil det på sigt forårsage at dine fliser igen bliver triste og beskidte at se på.

Løsningen er derfor at få foretaget en årlig service af dine fliser. Den årlige service fungerer sådan, at vi 1 gang om året kommer forbi og påfører en effektiv og skånsom skumbehandling. Denne skumbehandling vil nemlig trænge ned og bekæmpe den belægning af algesporer, skidt og møg som har lagt sig oven på imprægneringen – hvilket sikre at dine fliser fremstår pæne og indbydende år efter år.

Giv os et kald på telefon 42 42 42 97 eller tryk på “Kontakt os” herunder. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne.

Image for hero

Hvordan fjerner man flisepest?

Hvis du gerne vil af med flisepesten på dine fliser, har du to muligheder. Du kan enten vælge at gøre arbejdet selv, eller du kan bestille en professionel behandling. Vælger du første løsning, skal du være forberedt på, at det tager lang tid og kræver hårdt fysisk arbejde at komme den sejlivede flisepest til livs. Det kan også være nødvendigt med flere behandlinger, før flisepesten er helt forsvundet, hvis du vælger selv at klare arbejdet.

En af metoderne til at slippe af med flisepest er at lukke al sollys ude. Flisepest kan nemlig ikke leve uden sol. Eksempelvis kan du lægge en presenning over det ramte område og på den måde skygge af for solen. Er der tale om pest på din indkørsel eller et andet sted, som du bruger ofte, kan det dog være besværligt at bruge metoden med presenningen, fordi den selvfølgelig skal ligge på området et stykke tid, før du kan se en virkning. Mange vælger derfor at kontakte professionelle, der kan fjerne flisepesten med effektive metoder.

Professionel fjernelse

Hos Nul-alger.dk er vi eksperter i at fjerne flisepest, og vi har stor erfaring med at få selv hårdtramte fliser til at se ud som nye igen. Vi kører i hele Jylland, Fyn og Sjælland, og vi hjælper gerne alle typer kunder. Uanset om du kontakter os som privatperson, offentlig institution eller privat arbejdsplads, står vi klar til at rykke ud til dig. Vi løser alle slags opgaver, og der er hverken opgaver, som er for store eller for små til os. Vi bruger en varmtvandsbehandling til at fjerne flisepesten, og på den måde skåner vi både miljøet og dine fliser. Med varmtvandsbehandlingen undgår vi nemlig at bruge en række kemikalier, der kan skade det omkringliggende miljø og også sætte aftryk på dine fliser.

Her på vores side kan du se før- og efter-billeder af nogle af de fliser, som vi har behandlet for flisepest. Som du kan se på billederne, er der meget stor forskel på udseendet før og efter behandlingen. Dine fliser kan således blive lige så flotte. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og lave en aftale. Derefter rykker vi ud med professionelle folk, der står klar til at fjerne flisepesten hjemme hos dig, så dine fliser atter kan se ud som nye.

Læs mere om fliserens hos Nul-Alger her.

Fri for Flisepest året rundt

Ønsker du at blive fri for den genstridige flisepest året rundt? Hvis du vælger os til at behandle dine fliser, har du mulighed for at tegne en vedligeholdelsesaftale. Aftalen går ud på, at vi med jævne mellemrum følger op på flisepestbehandlingen og behandler på ny, hvis der er behov for det. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt dine fliser igen bliver ramt af flisepest – vi gør arbejdet for dig. Læs mere om vores vedligeholdelsesaftale her. Du kan både ringe og skrive til os, hvis du gerne vil have, at vi skal give dig et uforpligtende tilbud på en flisepestrens, som du kan forholde dig til. Vi kan fanges på telefonnummer 42 42 42 97 eller via mail på kontakt@nul-alger.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på vores hjemmeside til at få fat i os. Her udfylder du blot en række forskellige oplysninger om dig og den opgave, du gerne vil have et tilbud på, og så kontakter vi dig efterfølgende. Kontakt Nul-alger.dk og få en professionel flisepestrens til en god pris.

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du spørgsmål ang. algerangreb, algebehandling, flisepest eller hvordan man får renset sit murværk, facade eller sine fliser i indkørslen, så skriv endelig en mail til os på kontakt@nul-alger.dk!

Referencer

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling

+250 tilfredse kunder

Det siger kunderne om os

Blog image

Henrik Lyhne

anbefaler nul-alger.dk

Super god oplevelse med Nul Alger

Super god oplevelse med Nul Alger, man er løbende informeret om processen og helt fantastisk arbejde de udfører👍 De bedste anbefalinger her fra🙏

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Heidi Beck

anbefaler nul-alger.dk

Verdensklasse 👍

Jeg fik renset alle mine fliser til det absolut flotteste og bedste resultat i mit sommerhus. Sikken en forvandling 👍 Udover at give stor ros til firmaet, vil jeg personligt gerne sige stor TAK til Mads V. Jensen og Søren. Ikke bare to ansatte. De…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Peter Finn Larsen

anbefaler nul-alger.dk

Fin behandling - flinke medarbejdere

Indgik aftale i efteråret. Rykkede i april og fik aftale kort efter. Den blev overholdt og resultatet ser fint ud. Ingen nervøsitet for at bruge firmaet igen. Flinke medarbejdere.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Lars Erik

anbefaler nul-alger.dk

Har kun stor ros for jeres arbejde og…

Har kun stor ros for jeres arbejde og meget venlige personer som kom og ordnede vores terrasse 🌹så glæder mig til at få terrassen gjort klar med blomster og møbler. Glæder mig til at få min indkørsel ordnet. 👏👏👏👏👏👏

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Anette Lange

anbefaler nul-alger.dk

Flot arbejde og god service hele vejen…

Flot arbejde og god service hele vejen igennem

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Birte Pedersen

anbefaler nul-alger.dk

FANTASTISK....

Sjældent man møder så høj en kundeservice ! Jeg havde et problem med mine fliser - Skrev en mail og de regerede hurtigt med ja hatten på . Der var på intet tidspunkt modvilje... De ville bare at jeg var glad ! Og det er…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Jesper Hau

anbefaler nul-alger.dk

Fin service fra Nul Alger

Har kun godt at sige om Nul Alger. God kundeservice, punktuelle med aftaler og sidst men ikke mindst et færdigt, flot resultat af vores stenbeklædte terrasse. Tak for det!

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Henning Honore

anbefaler nul-alger.dk

Perfekt arbejde alt klappede 👍god…

Perfekt arbejde alt klappede 👍god kommination mail sms

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Jette Lestrøm

anbefaler nul-alger.dk

Venlig og grundig vejledning

Venlig og grundig vejledning. Super sød mand, som kom ud og rensede fliserne omhyggeligt. Passede på at lave flotte overgange og passede på beplantning tæt på fliserne. Absolut god værdi for pengene - kan stærkt anbefales. Jette

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Kamilla

anbefaler nul-alger.dk

Super service og et flot resultat

Super service og et flot resultat. Flotte fliser efter behandling, klart en anbefaling værdig. Vi booker igen næste år.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Kirsten

anbefaler nul-alger.dk

Flot resultat - næsten som ny terrasse!!

Vi har haft Nul.alger.dk til at rense vores 13 år gamle træterrasse på Fanø. Resultatet er blevet super godt - den står næsten som ny i respekt af terrassens alder. Jeg har oplevet Nul.alger.dk, som professionelle og nemme at føre en dialog med - herunder…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

natashia

anbefaler nul-alger.dk

Det bedste algefirma 🥇

Ønsker du fliser som nye, professionel rådgivning og service til en favorabel pris, så skal du helt klart vælge at være kunde hos Nul-Alger.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Peder Friis

anbefaler nul-alger.dk

Kanon virksomhed

Helt igennem fantastisk oplevelse jeg har fået af Nul-ager. Deres kundeservice har været enestående at tale med. Snakkede med en helt igennem fantastisk sælger, der havde styr på det hele og gav mig en enestående oplevelse. Hurra for at god kundeservice stadigvæk eksistere Der har…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Tommy R

anbefaler nul-alger.dk

Kan anbefales

Fliser flot rengjort og behandlet. God service

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.