skip to Main Content

Flisepest - Lad os hjælpe dig med at fjerne det

Er dine fliser blevet angrebet af flisepest? Hos Nul-alger.dk kan vi hjælpe dig med at komme uønsket flisepest eller algeangreb til livs. Du behøver ikke længere at døje med flisepest hjemme hos dig, da vi på en hurtig, effektiv og skånsom måde kan sørge for fjernelse af flisepest på dine fliser, så de kommer til at se ud som nye igen. Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Læs også med herunder, hvor vi forklarer, hvad flisepest er, og hvordan du får bugt med den.

Hvad er flisepest?

I Danmark findes der over 900 forskellige typer flisepest, og særligt på terrasser og i indkørsler er problemet stort. Flisepesten har nemlig de bedste vilkår for at vokse og sprede sig i skyggeområder, hvor der sjældent er direkte sollys. Har du en terrasse eller en indkørsel, som vender mod nord, er der derfor stor sandsynlighed for, at du vil opleve flisepest eller algeangreb her. Flisepesten kan dog heller ikke leve helt uden sollys, så det er også en betingelse, at solen skinner på terrassen eller indkørslen nogle timer om dagen.

Flisepest før og efter

Flisepest kan både forekomme som gule, grønne, hvide og sorte plamager på fliserne, og de færreste synes, at flisepesten ligefrem gør noget godt for udseendet af fliserne. Oplever du, at sådanne plamager vokser frem på dine fliser, er der stor sandsynlighed for, at der er tale om flisepest. Hvis du er plaget af flisepest der hjemme, kan du heldigvis hurtigt få hjælp. Vi kan rykke ud til dig med kort varsel og sørge for, at dine belægningssten bliver fri for flisepesten.

Hvordan fjerner man flisepest?

Hvis du gerne vil af med flisepesten på dine fliser, har du to muligheder. Du kan enten vælge at gøre arbejdet selv, eller du kan bestille en professionel behandling. Vælger du første løsning, skal du være forberedt på, at det tager lang tid og kræver hårdt fysisk arbejde at komme den sejlivede flisepest til livs. Det kan også være nødvendigt med flere behandlinger, før flisepesten er helt forsvundet, hvis du vælger selv at klare arbejdet.

En af metoderne til at slippe af med flisepest er at lukke al sollys ude. Flisepest kan nemlig ikke leve uden sol. Eksempelvis kan du lægge en presenning over det ramte område og på den måde skygge af for solen. Er der tale om pest på din indkørsel eller et andet sted, som du bruger ofte, kan det dog være besværligt at bruge metoden med presenningen, fordi den selvfølgelig skal ligge på området et stykke tid, før du kan se en virkning. Mange vælger derfor at kontakte professionelle, der kan fjerne flisepesten med effektive metoder.

Professionel fjernelse

Hos Nul-alger.dk er vi eksperter i at fjerne flisepest, og vi har stor erfaring med at få selv hårdtramte fliser til at se ud som nye igen. Vi kører i hele Jylland, Fyn og Sjælland, og vi hjælper gerne alle typer kunder. Uanset om du kontakter os som privatperson, offentlig institution eller privat arbejdsplads, står vi klar til at rykke ud til dig. Vi løser alle slags opgaver, og der er hverken opgaver, som er for store eller for små til os. Vi bruger en varmtvandsbehandling til at fjerne flisepesten, og på den måde skåner vi både miljøet og dine fliser. Med varmtvandsbehandlingen undgår vi nemlig at bruge en række kemikalier, der kan skade det omkringliggende miljø og også sætte aftryk på dine fliser.

Her på vores side kan du se før- og efter-billeder af nogle af de fliser, som vi har behandlet for flisepest. Som du kan se på billederne, er der meget stor forskel på udseendet før og efter behandlingen. Dine fliser kan således blive lige så flotte. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og lave en aftale. Derefter rykker vi ud med professionelle folk, der står klar til at fjerne flisepesten hjemme hos dig, så dine fliser atter kan se ud som nye.

Læs mere om fliserens hos Nul-Alger her.

Fri for Flisepest året rundt

Ønsker du at blive fri for den genstridige flisepest året rundt? Hvis du vælger os til at behandle dine fliser, har du mulighed for at tegne en vedligeholdelsesaftale. Aftalen går ud på, at vi med jævne mellemrum følger op på flisepestbehandlingen og behandler på ny, hvis der er behov for det. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt dine fliser igen bliver ramt af flisepest – vi gør arbejdet for dig. Læs mere om vores vedligeholdelsesaftale her. Du kan både ringe og skrive til os, hvis du gerne vil have, at vi skal give dig et uforpligtende tilbud på en flisepestrens, som du kan forholde dig til. Vi kan fanges på telefonnummer 42 42 42 97 eller via mail på kontakt@nul-alger.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på vores hjemmeside til at få fat i os. Her udfylder du blot en række forskellige oplysninger om dig og den opgave, du gerne vil have et tilbud på, og så kontakter vi dig efterfølgende. Kontakt Nul-alger.dk og få en professionel flisepestrens til en god pris.

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du spørgsmål ang. algerangreb, algebehandling, flisepest eller hvordan man får renset sit murværk, facade eller sine fliser i indkørslen, så skriv endelig en mail til os på kontakt@nul-alger.dk!

Back To Top