skip to Main Content

Graffitirens

Nogen kalder graffiti for kunst. Det er muligt, men når det, over natten, figurere på vores murværk og facader kalder vi det hærværk. Det skal fjernes inden andre ”kunstnere” føler, at de skal følge efter med deres individuelle værker. Måden at forhindre dette er ved at foretage en graffitirens.

Nul-alger.dk fjerner hurtigt og effektiv graffiti og maling på facader, skilte og andre overflader. Vi sikrer en skånsom og miljørigtig behandling. Det gør at vi er yderst konkurrencedygtig på vores priser.

INTRO-RABAT TIL ALLE NYE KUNDER

Nul-alger.dk tilbyder alle nye kunder en intro-rabat så de første to kvadratmeter kun koster kr. 800,- eks moms. Prisen for efterfølgende kvadratmeter er kr. 200-300.

Ring på tlf 42 42 42 97 - eller udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud!

Graffitirens fra nul alger kan fjerne graffiti effektivt

Imprægnering af murværket

Graffitihærværk er et stort problem for mange husejere og virksomheder og ofte er det også et tilbagevendende problem. Derfor tilbyder Nul-alger.dk at imprægnere overfladen, så man derved letter den efterfølgende facaderensning af graffiti og maling. 

Tilkaldeordning

For dig som gerne vil have fjernet den tilbagevendende graffiti, kan vi tilbyde dig vores tilkaldeordning, hvor du kontakter os når og hvis skaden er sket og vi med kort varsel rykker ud og facaderenser for graffitihærværk.

Pris for graffitirens: Send os gerne et foto af det pågældende område der har været udsat for hærværk eller graffiti, så kan vi hurtigt vurdere opgaven og give et godt tilbud.

Kvadratmeterprisen ligger overordnet set på niveau med priserne for fliserens.

Graffitirens for erhvervsdrivende

Er du butiksejer, vicevært eller repræsentere du en boligforening eller ejendomsadministration og er I også plaget af graffitihærværk, så kontakt Nul-alger.dk. lad os komme ud og tage en snak om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe Jer af med problemet med graffiti.

Hos Nul-alger har vi udstyr og kapacitet til store og små opgaver, så vi står også godt rustet til store projektopgaver og løbende vedligeholdelse, hvor vi med jævne mellemrum kommer ud og sikrer, at dine bygninger og facader altid er rene for graffiti.

Skriv eller ring til os på 42 42 42 97, hvis du har brug for en hurtig graffitirens.

Kontakt os!

Kontakt Nul-alger.dk både hvis du har brug for en hurtig og god rensning for graffiti eller ønsker et godt tilbud på en ”Tilkaldeordning”

Ring direkte til os på 42 42 42 97 eller udfylde kontaktformularen.

Back To Top