skip to Main Content

Tagrens

Er dit tag blevet angrebet af uønskede alger og mos? Alger og mos er ikke kun noget, der generer udseendet af dit tag. Algerne skader nemlig også dit tag og nedsætter levetiden. Oplever du, at dit tag er blevet angrebet af alger, er det en god idé at få disse fjernet med det samme med en professionel tagrens. Vi står hos Nul-alger.dk klar til at hjælpe dig med en tagrensning, så du kan komme algerne på dit tag til livs. Vi kan rykke ud hurtigt, og vi rådgiver også gerne i forhold til, hvad du fremadrettet kan gøre for at undgå algeangreb på dit tag og på andre udendørs arealer. 

Rens dit tag for alger

Hvis du oplever alger på dit tag, er du ikke den eneste. Det gør rigtig mange danskere nemlig. De mange alger skyldes primært det klima, vi har herhjemme, som ofte er vådt og fugtigt. I sådan et klima har algerne nemlig gode vilkår for at vokse, og mange husejere vil med jævne mellemrum have behov for tagrens, inden algerne når at forvolde større skader. Fjerner du ikke algerne i tide, vil algerne nemlig skade overfladen af dit tag, og i værste fald kan det blive nødvendigt at udskifte dele af taget. Skal du skifte dele af dit tag, kan du hurtigt komme til at stå med en større udgift. Vi anbefaler altid, at du reagerer hurtigt, hvis du ser angreb fra alger på dit tag. Hvis du handler i tide, kan vi nemlig hjælpe dig med at få angrebet stoppet, inden skaderne bliver for store.

Alger kan vise sig både som grønne, sorte, gule, grå og hvide plamager på dit tag, og du vil sandsynligvis ikke være i tvivl om, hvorvidt der er tale om alger eller ej. Står du i en situation, hvor du ikke ved, hvilken behandling der vil være den bedste for dit tag, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vurderer den konkrete situation og finder en løsning til din tagrens sammen med dig.

Læs mere om alger og algebehandling hos Nul-alger her

Når vi står for en afrensning af tag hos dig, sker behandlingen ved, at vi sprøjter et algedræbende middel på taget. Dette middel går ind og bekæmper algerne, som til sidst vil forsvinde eller falde af. Midlet skal virke i fire til ti måneder, før du kan se den endelige effekt af vores tagrens behandling. Hos Nul-alger.dk bruger vi denne metode, fordi den skåner miljøet, og fordi det samtidig er en metode, som ikke er for hård mod dit tag. Hvis dit tag er meget slemt ramt af alger og mos, er det nogle gange nødvendigt med to eller tre rensninger.

Algebehandling af tag

Nul Alger Tagrensning

Med en rensning af tag fra Nul-alger.dk får du fjernet alle alger og alt mos fra dit tag. Vi kan stille op med kort varsel for at hjælpe med en tagrensning, og vi har været i branchen i lang tid efterhånden, hvorfor vi har stor erfaring med at komme alger og lignende til livs – både på dit tag og på andre arealer udendørs. Hos Nul-alger.dk tilbyder vi virkningsgaranti på vores algebehandling. Hvis resultatet efter vores behandling ikke er som forventet, rykker vi ud igen og sørger for en opfølgende behandling - naturligvis uden ekstraomkostninger.

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du spørgsmål ang. algerangreb, algebehandling eller hvordan man få renset sit murværk, facade eller sine fliser i indkørslen, så skriv endelig til os!

Nul-Alger.dk tilbyder algebehandling, afrensning og imprægnering af alle overflader og vores kundefokus, ærlighed og kvalitet er i top – derfor har vi tilfredse kunder hos Nul-alger.dk!

Mail: kontakt@nul-alger.dk

Tlf: 42 42 42 97

Back To Top