skip to Main Content

Algefjerner

Effektiv algebehandling af tag i Midtjylland

Har du problemer med mos og alger på tag, facader eller fliser? Nul-alger.dk er specialister i algebehandling af, facader og fliser. Vi tilbyder en yderst effektiv algebehandling med virkningsgaranti, som udføres af vores kompetente team af algebehandlere.

Det danske vejr er fugtigt og årstiderne sætter sit præg, hvilket gør det tæt på umuligt at undgå alger og mos på tag eller andre overflader. Algerne er både grimme og skader dit tag, da de fungere som en svamp, der lader fugt sive ned i dit tag, hvorefter de fryser over vinteren og udgør en risiko for frostspringninger. Vi kan hjælpe dig med en professionel algebehandling .

Effektiv algebehandling af tag

Vi tilbyder effektiv og skånsom algebehandling af tag med et algedræbende middel, der får alger og mos til at gå ud og falde af. Algebehandling af tag skal virke i 1-3 måneder, hvorefter man vil kunne se et tydeligt resultat.

I tilfælde af meget angrebne overflader, skal man forvente at det vil kræve 2-3 algebehandlinger før overfladen bliver pæn igen.

Algebehandling af taget kan derfor stærkt anbefales til dig, som ønsker et flot og velholdt tag.

Professionel algebehandling af fliser

Har fliserne brug for algebehandling? Hos Nul-alger.dk tilbyder vi professionel algebehandling af fliser til bekæmbelse af alger og mos fra fliser og belægningssten.

Når algerne tager til, er det på tide at gøre noget ved problemet før det udvikler sig. Få algebehandlet fliser med algefjerner hos din algebehandler fra Harlev J i Midtjylland fra kun 750,- kr. inkl. moms.

Vi tilbyder algebehandling af fliser til private såvel som erhverv og det offentlige, og vi gør en stor ære i at være et foretrukken valg af algebehandlere i Århus og Midtjylland.

Virkningsgaranti

Du kan forvente hudløs ærlighed hos din algebehandler Nul-alger.dk. Derfor kan du regne med at vi gør opmærksom på, hvis dit tag, facader eller fliser er slemt udsat for alger, og hvis der er brug for flere omgange af algefjerner for at få pæne overflader igen.

Vi har stor erfaring med algebehandling og vores algefjerner er så effektivt, at du får virkningsgaranti med oven i købet. Vi tager før og efterbilleder, så du altid kan se et dokumenteret resultat. Skulle resultatet mod forventning ikke stemme overens med det forventede, så efterbehandler vi igen kvit og frit.

Få tilbud på algebehandling i Århus og Midtjylland

Få et uforpligtende tilbud i dag på algebehandling hos Nul-alger.dk. Vi står klar til at yde en høj og personlig service. Vi er et algebehandlings firma fra Harlev J i Midtjylland, hvor vi algebehandler i Århus, Randers, Viborg, Herning, Vejle mf. 

Ring til os på tlf: 30 30 54 25 for et uforpligtende tilbud, eller udfyld vores tilbudsformular, hvorefter vi ringer dig op hurtigst muligt.

Back To Top