Vi sidder klar til at hjælpe: 42 42 42 97

Checkmark, Nul Alger

100% virkningsgaranti

Vi kører i hele landet og løser alle størrelser opgaver

Algebehandling - FAQ

Hvorfor opstår der alger?

+

Alger er meget små planter (tilgroning) bestående af mange cellestrukturer. Der er flere tusinder arter og de findes overalt i verden i større og mindre grad. Alger er for det meste grønne, findes også som røde, gule og sorte alger.

Hvor opstår der algeangreb?

+

Vi ser algeangreb overalt i naturen, men også ved boliger på tage, fliser og facader. Det er typisk de nordvendte facader og områder med høj fugtighed og mindre lys der er hårdest ramt.

Hvordan kan jeg se at det er alger?

+

På tage ser du det mest som grønne alger, men du kan også opleve at de er både gule og røde. Efter noget tid udvikler de sig til mos og ses som større klatte på tagene. På fliser ser du det også mest som grønne alger i starten, men de udvikler sig så derfra til lav og bliver til sidst flisepest med sorte alger og hvid pletter. Det er derfor godt at behandle algeangreb, så tidligt, som muligt.

Hvornår er det bedst at algebehandle?

+

Årstid

På grund af udendørstemperaturerne opnås de bedste resultater i foråret, sommeren og efteråret. - Der skal min være plus 8-10 grader.

Regn og frost

Der må ikke regne eller være frost når man algebehandler. Der skal gerne være udsigt til mindst 6 timers tørvejr. Derefter må det godt regne da algemidlet er trukket godt ind i alger og mos.

Hvad består en algebehandling af?

+

 En algebehandling består typisk ved at vi sprøjter algemiddel op på taget fra jorden eller stige. Vi er få gange oppe på taget og sprøjte det til. Vi lukker tagrenden af og samler væsken op efter gældende lovkrav.

Hvordan algebehandler I?

+

Hvilket udstyr har I?

Vi har højtrykrenser til at sprøjte algemidlet op på taget og for at, dosere den rette mængde algemiddel og på den måde skåne miljøet bedst muligt, bruger vi en speciel doserings maskinen.

Hvordan algebehandler I typisk fliser?

Hos Nul-alger.dk sprøjter vi algemiddel ud som skum på alle fliserne med en skumlanser. Det giver de bedste resultater.

Hvordan algebehandler I typisk et tag?

Med vores specialudstyr kan vi algebehandler tage og høje bygninger direkte fra jorden. Andre gange benytter vi stige eller behandler oppe på tagene.

Hvordan algebehandler i typisk flisepest?

Man algebehandler ikke for flisepest. Her skal der en AFRENSNING til for at få fjernet flisepest. Hos Nul-alger.dk bruger vi hedevand for at skåne miljøet.