skip to Main Content

Imprægnering mod alger og flisepest

Er dine fliser blevet ramt af alger og flisepest? Hos Nul-Alger.dk kan vi både sørge for at rense og imprægnere dine fliser. På den måde får du den bedste og mest holdbare effekt i lang tid fremover. Hvis du oplever, at dine terrassefliser bliver angrebet af alger, mos eller lignende, kan det være nødvendigt med fliserens og imprægnering, for at dine fliser kan få deres flotte udseende tilbage. Efter en algebehandling af fliserne sørger vi også for at imprægnere området, så behandlingen bliver så effektiv og langtidsholdbar som muligt.

Imprægnering af fliser

Vores imprægnering af fliser går kort sagt ud på at beskytte dine fliser mod nye angreb fra alger. I det klima, som vi har herhjemme, har alger og flisepest gunstige vilkår for at leve og sprede sig. Det betyder, at mange husejere på et tidspunkt vil få behov for en behandling af og en forebyggelse mod nye angreb fra alger. Den opgave og eventuelt den løbende vedligeholdelse, kan vi løse hos Nul-alger.dk. Vi er professionelle i alt arbejde, der går ud på at fjerne mos og alger på udendørs områder, og vi forebygger også mod nye angreb. Vi har hjulpet med opgaver som disse i lang tid efterhånden, og vi har stor erfaring og ekspertise på området. Du kan derfor altid spørge os, hvis du mangler hjælp til at komme algerne til livs.

Når vi udfører en fliseimprægnering hjemme hos dig, anvender vi en nano-imprægnering. En nano-imprægnering er lavet på et fortyndbart siloxanbindemiddel, og det betyder, at behandlingen er skånsom mod de områder, vi behandler. Imprægneringen kan bruges på både nye og gamle materialer, og den bliver ikke påvirket af, at du vasker og rengør området efterfølgende. Fliseimprægneringen kan holde i minimum ti år, og det giver vi derfor garanti for hos Nul-alger.dk. Udover havefliseimprægnering kan vi også tilbyde efterbehandling og imprægnering af murværk og tag af forskellig art. Vi klarer mange forskellige opgaver hos Nul-alger.dk, der alle sikrer, at algerne bliver holdt på afstand hjemme hos dig. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at kontakte os.

Vores nano-imprægnering har de særlige egenskaber, at imprægneringen mindsker risikoen for, at olier og smuds kan sætte sig fast på den behandlede overflade. Behandlingen gør også, at der ikke kan ske frostsprængninger i fliserne. Der er med andre ord mange fordele forbundet med at vælge en behandling og fliseimprægnering fra Nul-alger.dk.

Alger på fliser er først og fremmest noget, mange ønsker at få fjernet, dels fordi algerne skader fliserne og dels fordi fliserne hurtigt kommer til at se beskidte og slidte ud når de er groet helt til af alger og flisepest. Oplever du sådan et problem hjemme hos dig, kan du altid ringe eller skrive til os fra Nul-alger.dk. Vi står nemlig klar til at rykke ud for at behandle og imprægnere de angrebne områder. Vi følger også op på imprægneringen, idet vi sammen med dig vurderer, om der er behov for flere behandlinger.

Algefrie fliser med vedligeholdelsesaftale

Vedligeholdelsesaftale

Hos Nul-alger.dk tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, hvor vi med jævne mellemrum kommer ud og sikrer, at dine fliser, tag og terrasse stadig er i samme gode stand, som de var, sidste gang vi behandlede og imprægnerede disse områder. Vi oplever generelt, at mange af vores kunder foretrækker en fast vedligeholdelsesaftale, fordi de på den måde slipper for selv at skulle rense og rengøre deres udendørs arealer. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du ønsker en fast aftale med os, eller om du hellere selv vil kontakte os, når du igen får brug for hjælp. Vi tilbyder begge løsninger hos Nul-alger.dk, så valget er dit.

Overvejer du at få en imprægnering af fliser udendørs - og måske også en fast vedligeholdelsesaftale - kan vi sammen med dig finde en løsning, der passer til netop din situation. Afhængigt af, hvor slemme angrebene på dine fliser, dit tag eller dit murværk er, vil der være behov for forskellige behandlinger og opfølgninger på disse. Er du i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Her kan vi sammen diskutere og snakke os frem til, hvilken løsning der vil være bedst for dig.

Når du får udført en fliserens og imprægnering, er det også en god idé med løbende opfølgninger på behandlingerne. Det får du med en vedligeholdelsesaftale fra Nul-alger.dk, og du er på den måde garanteret flotte fliser, tag og murværk året rundt. Vi garantere hele ti års virkning på effekten af vores imprægnering, og du kan derfor regne med et holdbart resultat. Hvis du ønsker en vedligeholdelsesaftale hos os, skal denne tegnes efter den algebehandling og algerensning, vi har udført hos dig. Vedligeholdelsesaftalen koster omkring 10 kroner per kvadratmeter inklusive moms. Se alle vores services og priser her. 

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du spørgsmål ang. algerangreb, algebehandling eller hvordan man få renset sit murværk, facade eller sine fliser i indkørslen, så skriv endelig til os!

Nul-Alger.dk tilbyder algebehandling, afrensning og imprægnering af alle overflader og vores kundefokus, ærlighed og kvalitet er i top – derfor har vi tilfredse kunder hos Nul-alger.dk.

    Back To Top