skip to Main Content

Algebehandling af tag Midtjylland

Effektiv algebehandling af tag i Midtjylland

Er dit tag plaget af grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter og plamager af alger og mos? Hos Nul-alger.dk tilbyder vi en yderst effektiv algebehandling af tag med virkningsgaranti!

I det danske fugtige vejr, er det svært at undgå at blive plaget af alger og mos. Algerne fungerer som en svamp, der lader fugt sive ned i dit tag. Hen over vinteren fryser fugtige, hvorefter algerne udvider sig og du risikere både frostspringninger og forskudte tagplaner og tagsten. Ønsker du at passe på dit tag, så er det essentielt du får algebehandlet dit tag.

Sådan virker algebehandling

I forbindelse med en algebehandling af tag, er der ikke tale om en fysisk afrensning, men en oversprøjtning med et algedræbende middel, som får algerne/mosset til at gå ud og falde af.

Algebehandlingsmidlet skal virke 4-10 måneder, hvor algerne lige så stille går hen og bliver grå og dør. Vores afrensning af alger er miljøvenlig, så det er en skånsom måde at passe på dit hus og holde taget flot på.

Vi gør opmærksom på, at ved meget plagede overflader, skal man forvente at det vil kræve 2-3 behandlinger, før taget bliver helt rent.

Virkningsgaranti

Hos Nul-alger.dk gør vi en dyd i ærlighed. Derfor gør vi som oftest opmærksom på, hvis dit tag er slemt angrebet af alger, og hvad man kan forvente af resultatet. Vi benytter kun den bedste algerens og med vores 70 meter slange har hos Nul-alger.dk en rækkevidde på 10-12 meter i højden, så vi kan komme rundt næsten alle steder. Derfor giver vi virkningsgaranti på algebehandling af tag, hvor vi tager et førbillede. Viser det sig at algebehandlingen mod al forventning ikke har givet den forventede effekt, så kommer vi og efterbehandler dit tag igen.

Indhent tilbud på Algebehandling i Midtjylland

Nul-alger.dk er lokaliseret i Harlev J, hvorfra vi tilbyder algebehandling af tag i ud til Randers, Viborg, Herning og ned til Vejle.

Ring til os på tlf:  for et uforpligtende tilbud, eller udfyld vores tilbudsformular, hvorefter vi ringer dig op inden for 24 timer.

HUSK! Hos Nul-alger.dk er service og kvalitet i fokus!

Back To Top