Vi sidder klar til at hjælpe: 42 42 42 97

Checkmark, Nul Alger

100% virkningsgaranti

Vi kører i hele landet og løser alle størrelser opgaver

2022-05-26

Miljøvenlig algebehandling

Blog image

Der har aldrig været et så stort fokus på miljøet, som der er i dag. Hos Nul-Alger oplever vi også, at flere og flere forbrugere finder det vigtigt, at deres algebehandling er miljøvenlig. I disse tider, hvor det er så tydeligt, at miljøet lider, er det afgørende, at vi alle tænker mere over at gøre positive ting i vores hverdag for klimaet. For at gøre verden til et bedre sted for os selv og i fremtiden for vores børn. Og det støtter vi selvfølgelig også op om hos Nul-Alger. Derfor udfører vi altid en miljøvenlig algebehandling, når du bestiller en behandling hos os. Vi gør en dyd ud af at tænke bæredygtigt hver eneste dag, uden at det på nogen måde går ud over kundens resultat.

Hvordan foregår en miljøvenlig algebehandling?

I bund og grund handler det om, at vi passer på miljøet, når vi udfører en algebehandling. Mere konkret foregår det ved, at vi har taget et valg om at bruge ét af de to godkendte produkter til algebehandling, der findes på markedet. Når vi udfører en algebehandling, bruger vi Neutralon fra NowoCoat, som er det allernyeste, godkendte produkt. Det er et produkt, der er gennemtestet, hvilket er vores og kundens garanti for, at miljøet ikke lider under behandlingen. Udover at det er fremstillet med tanke for miljøet, er det samtidig yderst godt til at fjerne alger på alle former for belægninger, tag og facader. Som en ekstra bonus har det også en antistatisk effekt på solceller. Det vil sige, at solcellerne overhovedet ikke tager skade, når vi bruger produktet.

Det bedste udstyr til algebehandling

Et er produktet, men noget andet er udstyret, når man skal udføre en effektiv algebehandling. Hvis man ikke har det rette udstyr, kan alt andet i princippet være ligegyldigt. Vores algebehandling er netop så effektiv, fordi vi bruger det helt rette udstyr til formålet. Det gælder både de rigtige lanser og kastelanser, men i nogle tilfælde er det også nødvendigt at skulle bruge en lift eller et stillads. I sådan et tilfælde har vi hos Nul-Alger et samarbejde med et firma, der tilbyder dette. Hvis sådan et behov opstår er vi altså forberedt, og kunden kan altid forvente et ekstra skarpt tilbud fra vores side.

Den maskine, som vi bruger til en miljøvenlig algebehandling, er en højtryksmaskine. Her kan vi indstille både vandforbrug, og hvor højt et tryk vi skyder væsken ud over materialet med. Det betyder, at vi ikke skader materialet, når vi udfører en miljøvenlig algebehandling for vores kunder. Samtidig betyder det også, at vi kun bruger den mængde vand, der er nødvendigt, og dermed undgår spild. Det er selvsagt godt for miljøet, at vi fokuserer på et mindre vandforbrug.

En miljøvenlig algebehandling trin-for-trin

Er du stadig i tvivl om, hvordan processen med en algebehandling helt præcist foregår? Så vil vi forsøge at guide dig igennem det her:

Kontakt Nul-Alger

Har du brug for hjælp til at få fjernet de grimme alger på dit tag, din facade eller flisebelægning?

Kontakt os allerede i dag på tlf. 42 42 42 97 eller få et uforpligtende tilbud her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?