Vi sidder klar til at hjælpe: 42 42 42 97

Checkmark, Nul Alger

100% virkningsgaranti

Vi kører i hele landet og løser alle størrelser opgaver

2022-10-18

Algebehandling af terrasse

Blog image

Algebehandling af træ- og fliseterrasser

Grundet det danske klima er alle med en træ- eller fliseterrasse desværre i farezonen for at få alger. Vores kolde, fugtige og våde vejr er de perfekte forhold for, at alger og mos hurtigt kan gro og vokse på vores terrasser rundt om i landet.

Det ser ikke så pænt ud, når man har fået anlagt en flot flise- eller træterrasse, at den har fået et grønligt skær med hvide, gule og grønne pletter. Og det er heller ikke rart, at man skal være bange for at glide på sin terrasse, fordi alger har gjort den glat at befærde sig på. 

Men! Med en algebehandling, som vi både kan foretage på flise- og træterrasser, skal du ikke være nervøs for algerne; vi får hurtigt bugt med dem og sørger for, at de ikke viser sig igen lige foreløbigt!

Vedligehold din terrasse

Det er meget sværere at komme algerne til livs, når først de har fået lov til at sætte sig fat, end det er at vedligeholde sin terrasse. Du kan nemlig gøre meget for at mindske algevæksten på din terrasse ved lidt halv til helårlig vedligeholdelse.

Med disse tips vil du nemt – omend med en smule knofedt – kunne holde din terrasse alge-fri i lang tid. 

Det kræver blot at du jævnligt rengøre din terrasse og tager dig nogle forholdsregler. 

4 råd til vedligeholdelse af din terrasse:

  1. Bevæbnet med en kost og spand med varmt til lunkent vand, skal du bare skrubbe og feje snavs, alger og mos væk. Har du en fliseterrasse, kan du også bruge sand eller stenmel, som hjælper med at skrabe eller slibe algerne væk fra terrassen, som samtidig også fylder fugerne ud med nyt sand. Det kan også hjælpe mod ukrudt i fugerne. Det er også en god idé at feje visne blade væk, når disse melder sin ankomst. De holder på fugten og kan være med til at misfarve din terrasse.
  2. Når du har gjort dette, er det en god idé at give hele din terrasse en tur med et godkendt algemiddel. Det gør, at der går længere tid, før du bør rengøre din terrasse igen.
  3. En dag efter du har rengjort din terrasse, og den er helt tør, kan du også give den et lag imprægnering, som giver terrassen en beskyttende hinde, der hjælper mod væksten af alger og mos.
  4. Har du en træterrasse, bør du jævnligt male din terrasse med enten træolie eller træbeskyttelse – mindst en gang om året. Før du gør dette, bør du rengøre din terrasse; det kan du enten gøre med en patio cleaner eller med kost og vand – som i punkt 1. Patio cleaner giver dog det bedste resultat.

Vi kan hjælpe dig med at vedligeholde din terrasse

Vi specialiserer os i rensning af terrasser af alle typer, lige meget hvilken type træterrasse eller fliseterrasse du har. Der er intet skidt eller algevækst, der er for meget for os, og vi har stor erfaring. 

Hvis vi hjælper dig med at rense og algebehandle din terrasse får du:

Derudover får du et resultat, der tydeligt er udført af professionelle, som ved, hvad de laver. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i havestolen og vente spændt på, at du igen kan indtage din flotte terrasse – for når vi renser din terrasse, slipper du for ethvert besvær. Få et tilbud her.

Vi skaber resultater – uden at gå på kompromis med miljøvenlige produkter

Både vores rensning af terrasser samt den efterfølgende algebehandling og imprægnering foregår ved brug af miljøvenlige produkter.

Når vi udfører en behandling for dig, er det ikke kun dig og din terrasse, vi har for øje – vi tager også hensyn til miljøet.