skip to Main Content
Fliserens i Århus

Fliserens i Århus

Vi hjælper dig med fliserens i Århus. Er dine fliser opslugt af alger eller andet skidt? Fugtige, grønne fliser er først og fremmest ikke specielt pæne – men endnu værre er det, at de kan være farlige at gå på.

Vi har heldigvis løsningen og mere til: Vi imprægnerer nemlig også fliserne efterfølgende. Med mange tusinde grønne fliser på samvittigheden kan vi hos Nul-alger.dk hjælpe dine fliser til at stå pænt i landskabet igen. Vi er hurtige, effektive og miljøbevidste omkring de midler, vi bruger, fordi din grund fortjener de bedste vilkår.

Derfor er en fliserens vigtig

Vi lever i et klima, som alger og mos elsker. Her er masser af fugt, og det giver gode levevilkår for eksempelvis alger. Det indebærer desværre også, at dine fliser nemt kan blive ramt af flisepest. Men det er der heldigvis råd for.

Ikke alene er fliser, der er ramt af alger eller skidt, ikke særlig pæne, de er heller ikke sikre at gå på. Derfor er det vigtigt, at du får foretaget en fliserens, når skaden er sket.

Selvom det kan virke meget ligetil, er det bedst at overlade jobbet til en professionel. Vi har stor erfaring på området, så vi ved, hvordan det gode resultat opnås. Samtidig har vi kendskab til, hvordan en fliserens skal udføres, så der ikke opstår skader på dine fliser undervejs.

Det indebærer en fliserens

Hyrer du os til en fliserens, er det en 2-i-1-løsning. Vi foretager både en rens, hvor alger, skidt og snavs fjernes fra fliserne, men vi kan også tilbyde en efterfølgende imprægnering.

Kombinationen af rens og imprægnering giver både et flot resultat her og nu, men det er også afgørende for, hvordan dine fliser kommer til at se ud på længere sigt.

Vi tænker på miljøet

Når du får os til at udføre en fliserens, kan du være sikker på, at der bliver taget højde for miljøet. Vi bruger skånsomme produkter, der er gode for miljøet, og som samtidig sikrer et flot resultat, du kan nyde de næste mange år Dertil bruger vi varmtvand, som begrænser den nødvendige mængden af kemikalier.

Vi ved, at vores fliserens virker. Derfor tilbyder vi 20 års garanti på vores imprægneringsløsninger. Det giver dig ikke alene det bedste resultat her og nu. Du slipper også for en masse bekymringer de næste mange år. Med en imprægnering undgår du at skulle tage stilling til alger og flisepest på din terrasse eller på din havegang. Du skal i stedet bare nyde udsynet.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at foretage din fliserens i Århus – og i resten af landet. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis vi skal skabe et skinnende resultat på din matrikel.

Udfylder du vores formular, du finder her, kan du modtage et uforpligtende tilbud fra os. Her tager vi naturligvis højde for lige præcis dine behov.

Har du spørgsmål til vores fliserens? Eller vil du gerne vide mere om vores produkter? Så send os en mail på: kontakt@nul-alger.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få dine fliser til at skinne som nye.

Back To Top