Vi sidder klar til at hjælpe: 42 42 42 97

Checkmark, Nul Alger

100% virkningsgaranti

Vi kører i hele landet og løser alle størrelser opgaver

Få et tilbud på fliserens i Aalborg

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Vælg en eller flere services

Din besked er sendt! 🎉

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Image for hero

Få tilbud på fliserens i Aalborg

Nul-alger I/S har stor erfaring med fliserens og imprægnering i Aalborg. Vi dækker hele landet og kører til Aalborg uden at du skal betale mere for kørselstillæg. Vi har mandskab placeret tæt på dig, hvilket også giver os muligheden for at komme hurtigt ud til dig og give et uforpligtende tilbud og en gratis prøverens.

Vi er i Nul-alger eksperter i fliserens og imprægnering af fliser. Vi har mange års erfaring efterhånden opbygget den knowhow der er med til at give dig den bedste kvalitet ift. service og produktet. Dine fliser er i 100% trygge hænder hos os.

Vi bruger altid miljørigtige produkter

For at få renset dine fliser som nye igen, benytter vi os af en hedevandsafrensning, hvor vi udelukkende bruger varmt vand (ca. 100 grader) sammen med vores top professionelle udstyr. Denne metode er både den mest effektive måde at rense fliser men samtidig også den mest skånsomme måde. Vi bruger kun vand i vores rens som nogen af de eneste i branchen og dermed kan vi med stolthed stå inde for at vi leverer en 100% miljøvenlig rens af dine fliser.

Får du os til at stå for din fliserens i Aalborg eller omegn, er du garanteret et godt, flot og holdbart resultat.

Vi sørger altid for at bruge skånsomme og miljørigtige produkter, uanset hvor på din matrikel du ønsker, vi foretager en fliserens.

Hvis du efter vores fliserensbehandling ønsker at få udført en imprægnering, klarer vi også det. Det foregår naturligvis også ved brug af skånsomme produkter. Med en imprægneringsløsning og vedligeholdelsesaftale slipper du for at skulle bekymre dig det mindste om flisepest og alger de næste 20 år.

Få et godt tilbud på fliserens i Aalborg i dag

Har du brug for en effektiv fliserens i Aalborg, må du ikke tøve med kontakte os. Vi har stor erfaring med at få fliser til at skinne som nye hos både private, virksomheder og institutioner.

Ønsker du at modtage et tilbud på en fliserens? Udfyld blot vores kontakt formular, hvorefter vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse.

Har du spørgsmål til vores behandling eller vores priser, er du velkommen til at kontakte os via mail kunderservice@nul-alger.dk eller ringe os op på: 42 42 42 97. Vi vejleder dig altid gerne, og er aldrig bange for at sætte vores ekspertise i spil, så du kan få de fliser, du drømmer om.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Få et uforpligtende tilbud
Image for hero

Ring til os på

(+45) 42 42 42 97

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

FÅ GRATIS TILBUD

Imprægnering

video-poste

Vi kører i hele landet