Vi sidder klar til at hjælpe: 42 42 42 97

Checkmark, Nul Alger

100% virkningsgaranti

Vi kører i hele landet og løser alle størrelser opgaver

Fliserens med virkningsgaranti

Fliserens med garanti - få dine fliser til at fremstå som nye igen

 • Du får den mest professionelle og bedste fliserens
 • Dine fliser kommer til at fremstå flotte og nye igen
 • Dine fliser bliver behandlet med skånsomme og bæredygtige produkter
 • Du kan få 20 års garanti på effekten af vores fliseimprægnering ved en serviceaftale
 • Henvis kunde og få 500 kr i rabat

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Vælg en eller flere services

Din besked er sendt! 🎉

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Image for hero

Den bedste fliserens du finder i Danmark

Det er ligemeget om du bor på Sjælland, Jylland eller i yderområderne - hos Nul-alger.dk tilbyder vi fliserens i hele landet! Trænger dine fliser i indkørslen eller på terrassen også til et friskt pust? Man kan ikke undgå at ens fliser med tiden vil blive ramt af flisepest og alger. Flisepest og alger får dine fliser til at se mørke, beskidte og slidte ud. Vi benytter os af en miljøvenlig hedevandsafrensning så dine fliser kommer til at fremstå som pæne og nye igen.

Før behandling
Efter behandling

Fliserens - Få dine fliser til at fremstå som nye igen

Trænger dine fliser i indkørslen eller på terrassen til en omgang fliserens? Alger og flisepest har det med at komme snigende med tiden. Det får dine fliser til at se mørke, slidte og beskidte ud. Det skader ikke dine fliser, hvis de er befængte med alger - men det skæmmer dem.

Hos Nul-alger.dk kan vi få dine fliser til at se ud som nye igen. Vi tilbyder fliserens og algebehandling af fliser til kunder over hele landet – og når vi er færdige med at rense dine fliser, giver vi dem en omgang effektiv imprægnering. Så bliver dine fliser mere modstandsdygtige, og de kan derfor holde sig flotte i længere tid. 

Er du i tvivl om, hvor stor en effekt fliserens vil have på dine fliser? Den tvivl lægger du hurtigt bag dig, når du ser resultaterne af vores veludførte fliserens.

Hvad er der af fordele ved at bestille afrensning af fliser hos os?

 • Du får den mest professionelle og bedste fliserens
 • Dine fliser kommer til at fremstå flotte og velholdte
 • Dine fliser bliver behandlet med skånsomme midler
 • Du kan få 20 års garanti på effekten af vores fliseimprægnering

Hvorfor skal du få dine fliser imprægneret efter endt behandling?

Når vi er færdige med at rense dine fliser og har fået fjernet alle spor efter alger og flisepest, anbefaler vi på de kraftigste, at du får lagt en imprægnering på dine fliser. Imprægnering er lig med en form for overfladebehandling, som vi kan give dine fliser.

Den effektive imprægnering, som vi arbejder med, går ikke alene ind og beskytter dine fliser, så de kan holde sig fri for alger og andet i længere tid. Den gør også dine fliser mere modstandsdygtige og kan være med til at forlænge og bevare deres levetid.

I hvor lang tid virker fliserens og imprægnering?

Hos Nul-alger.dk giver vi dig 20 års garanti på vores fliserens og imprægnering, hvis du tegner en vedligeholdelsesaftale hos os. Gør du det, kan du altså trygt læne dig tilbage og regne med, at du ikke skal kæmpe med hverken alger, mos eller flisepest de næste 20 år efter, at vi har været forbi hos dig for at behandle dine fliser.

Skulle der mod al forventning komme et nyt angreb fra flisepest, inden der er gået 20 år, vil vi naturligvis leve op til vores garanti og udbedre det.

Hvad kan du selv gøre for at pleje og vedligeholde dine fliser?

Du kan selv gøre meget for at holde dine fliser pæne og rene. Vi vejleder dig gerne i forhold til, hvordan du bedst vedligeholder dine fliser og rådgiver dig om, hvilke produkter du skal anvende til dine fliser. Ønsker du ikke at bøvle med at skulle vedligeholde dine fliser selv, kan du hoppe med på en vedligeholdelsesaftale hos os, hvor vi varetager vedligeholdelsen af dine fliser og giver dig en 20års garanti imod flisepest. Prisen på vedligeholdelsesaftalen ligger fra 995,- inkl. moms om året, alt afhængig af størrelsen på dit fliseareal.

Vi har været i branchen i mange år, og vi ved alt om, hvad der skal til, for at du kan holde dine fliser flotte – og hvordan du bedst holder skidt som alger, mos og flisepest fra døren.

Vil du gerne have et godt fliserens tilbud? Kontakt os i dag

Vil du gerne slippe for at skulle bekymre dig om alger og flisepest på dine fliser? Og vil du gerne kunne nyde synet af rene, velholdte fliser på din terrasse eller i din indkørsel? Så står vi klar med et godt fliserens tilbud til dig.

Er du i tvivl om, hvorvidt fliserens er den rette løsning for dig, eller om dine fliser kan holde til det? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du gerne vil vide mere om de ydelser eller de priser på fliserens, som vi kan tilbyde.

Modtag et tilbud på fliserens allerede i dag

Se vores +120 anmdelser

Image for hero

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Vi kører i hele landet

Priser for fliserens (Sommertilbud ligenu - 30% rabat!)

Opstartspakke: Komplet fliserens opstartspakke (inkl. imprægnering) op til 40 m2 før kr. 5.500 NU kr. 3.850,-

Læs mere om priser på Fliserens her

Fliserens uden imprægnering

Fra 39 kr. pr. m2 Før frapris 56,- pr. m2 inkl. moms

 • Gennemgående afrensning af fliser med varmt vand, der er mellem 80-120 grader
 • Ingen kemikalier bliver brugt i vores afrensning
 • Mos, gammelt fugesand og andet skidt/smuds i fugerne bliver også fjernet
 • Vi tilbyder en skånsom, miljøvenlig og effektiv rens, som fjerner smuds, alger og flisepest
 • Inkluderet kørsel, oprydning og kvalitetstjek

INDHENT TILBUD

Fliserens inkl. imprægnering

Fra 63 kr. pr. m2 Før frapris 90,- pr. m2 inkl. moms

 • Gennemgående afrensning af fliser med varmt vand, der er mellem 80-120 grader
 • Ingen kemikalier bliver brugt i vores afrensning
 • Vi tilbyder en skånsom, miljøvenlig og effektiv rens, som fjerner smuds, alger og flisepest
 • Mos, gammelt fugesand og andet skidt/smuds i fugerne bliver også fjernet
 • Vores imprægnering er testet og udviklet gennem mange års erfaring på markedet
 • Imprægneringen danner vandafvisende hinde på overfladen, der mindsker fugt i flisen og mindsker angreb fra alger og flisepest
 • Inkluderet kørsel, oprydning og kvalitetstjek

INDHENT TILBUD

Hvordan foregår en fliserens?

Sådan udfører vi en fliserens

Trin 1 - Gratis prøverens og opmåling

Vi måler dit fliseareal helt præcist op med laserudstyr, inden vi går i gang med arbejdet. Er antallet af kvadratmeter højere end det estimat, sælgeren og dig sammen har fastlagt over telefonen, så går vi ikke i gang med arbejdet før vi har fået jeres accept på den nye pris.

Ønsker du at se en prøverens på et stykke af dine fliser, inden vi påbegynder arbejdet, gør vi gerne dette. Dette er gratis for dig og giver dig muligheden for at se hvor effektiv vores fliserens vil være på netop dine fliser.

Det er derefter op til dig om vi skal fortsætte fliserensen. Du er ikke mere bundet end at vi bare pakker sammen igen, hvis du skulle fortryde – på den måde sikrer vi at alle får en god oplevelse.

Image for hero

Trin 2 - Rensning af dine fliser

Via et oliefyr i vores varevogn, får vi varmet vand op til 80-120 grader, som vi bruger til at rense dine fliser flotte igen. Det varme vand er særdeles effektivt til at få fjernet mos, alger og flisepest med det samme. Du vil kunne se effekten hurtigt bagefter afrensningen.

Vores hedevandsafrensning er det bedste for miljøet, da der ikke bruges kemikalier. Vores specialudviklede udstyr sørger samtidig for at fliserne ikke bliver udsat for samme belastning, som hvis man højtryksrensede dem. Højtryksrensning af fliser kan ødelægge flisernes belægning og gøre dem mere modtagelige overfor alger og flisepest fremover. Vores udstyr sørger for at vaske fliserne i stedet for at spule dem og giver dermed en effektiv og samtidig skånsom rensning af fliserne, der virker på alle flisetyper.

Se video

video-poste

Trin 3 - Imprægnering af fliser

Vi bruger en specialudviklet nano imprægnering, der forsegler dine fliser til efter fliserensen og danner en overfladebeskyttende hinde på flisens belægning. Du vil fremover opleve at regnen perler af flisen fremfor at suge sig ind i flisen og skabe fugt, som danner vækstbetingelser for flisepest og alger. Imprægneringen er med andre ord et beskyttende skjold der giver et markant mere langtidsholdbart resultat og derfor anbefales det altid at man får lagt en imprægnering på bagefter.

Se video

video-poste

Trin 4 - Påfejning af fugesand

Når vi renser fliserne, vil mos og gammelt fugesand i fugerne blive skyllet væk. Derfor anbefaler vi at få lagt noget friskt fugesand i. Fugesandet hjælper med at stabilisere fliserne og samtidig mindsker det risikoen for ukrudt og mos. Hos Nul-alger benytter vi os af Dansand no grow fugesand. Sandet forhindrer ukrudt, fordi det har en høj pH-værdi, og det giver dårlige vækstvilkår for ukrudtsfrø.

OBS: Levering og udfejning af fugesand er som standard ikke inkluderet i vores tilbud. Vi sørger altid for at give dig en god pris på både levering samt udfejning af fugesand, hvis du ønsker denne service.

Se video

video-poste

Trin 5 - Oprydning og kvalitetstjek

Efter en rensning af fliser, vil der være en del vand fyldt med skidt og smuds tilbage som selvfølgelig bliver ryddet op af os. Vi sørger for at efterlade dit område så pænt opryddet som da vi ankom.

Vi ønsker at give dig den bedste mulige oplevelse i hele processen. Lige så vel som service og forventningsafstemning med kunden fylder meget hos os, så betyder kvaliteten af vores arbejde mindst lige så meget. Vi sætter en dyd i at efterlade et resultat, vi kan stå inde for.

Fliserne bliver kontrolleret efter rensningen og får et ekstra tjek når vi kommer og imprægnerer fliserne. Lever rensningen ikke op til vores høje standard, går vi ikke videre i processen, før vi kan stå inde for arbejdet. Vi efterlader først opgaven, når begge parter er glade og tilfredse med arbejdet.

Image for hero

Trin 6 - Serviceaftale

Hos Nul alger tilbyder vi en årlig serviceordning, så du slipper for besværet med vedligeholdelsen. Har vi stået for rensningen af fliserne med efterfølgende imprægnering, så giver vi tilmed 20 års garanti – så længe du er tilmeldt vores serviceordning.

Vores fliserens og den efterfølgende imprægnering, får fliserne til igen at se flotte og rene ud. Men fordi luften omkring din bolig indeholder diverse algespore og andet skidt og møg, så vil der desværre med tiden lægge sig en belægning oven på flisernes imprægnering. Hvis denne belægning får lov at blive siddende, så vil det på sigt forårsage at dine fliser igen bliver triste og beskidte at se på.

Løsningen er derfor at få foretaget en årlig service af dine fliser. Den årlige service fungerer sådan, at vi 1 gang om året kommer forbi og påfører en effektiv og skånsom skumbehandling. Denne skumbehandling vil nemlig trænge ned og bekæmpe den belægning af algesporer, skidt og møg som har lagt sig oven på imprægneringen – hvilket sikre at dine fliser fremstår pæne og indbydende år efter år.

Giv os et kald på telefon 42 42 42 97 eller tryk på “Kontakt os” herunder. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne.

Image for hero

Vi står klar til at rådgive dig

Det kan være svært at forstå de forskellige typer af behandling.

Vil du gerne slippe for at skulle bekymre dig om alger og flisepest på dine fliser? Og vil du gerne kunne nyde synet af rene, velholdte fliser på din terrasse eller i din indkørsel? Så står vi klar med et godt fliserens tilbud til dig.

Er du i tvivl om, hvorvidt fliserens er den rette løsning for dig, eller om dine fliser kan holde til det? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du gerne vil vide mere om de ydelser eller de priser på fliserens, som vi kan tilbyde.

Giv os et kald på telefon 42 42 42 97 eller tryk på “Kontakt os” herunder. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne.

Billedgalleri af fliserens

Se et udpluk af tidligere udført arbejde.

Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling
Før behandling
Efter behandling

Få svar på dine spørgsmål om fliserens og algebehandling af fliser

Fliserens - Hvordan behandler vi dine fliser?

+

Vi renser først dine fliser helt rene ved hjælp af vores specialudstyr og varmt vand. Vi undgår dermed brugen af kemikalier i vores fliserens. Efter afrensningen behandler vi dine fliser med en nano imprægnering, der gør fliserne mere slidstærke overfor flisepest og alger.

Fliserens - Imprægnerer I samme dag som I renser?

+

Nogle gange når vejrforholdene tillader det, kan vi imprægnere samme dag som vi udfører fliserensen. Fliserne vil typisk være for våde efter en fliserens, til at vi kan udføre imprægneringen. Derfor vil vi i de fleste tilfælde komme en anden dag for at lave imprægneringen af fliser

Kan jeg nøjes med en algebehandling af mine fliser?

+

En algebehandling er ikke nok hvis du har mange alger og flisepest. En algebehandling er en god ide hvis du har fået lagt nye fliser og gerne vil vedligeholde et pænt resultat.

+250 tilfredse kunder

Det siger kunderne om os

Blog image

Henrik Lyhne

anbefaler nul-alger.dk

Super god oplevelse med Nul Alger

Super god oplevelse med Nul Alger, man er løbende informeret om processen og helt fantastisk arbejde de udfører👍 De bedste anbefalinger her fra🙏

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Heidi Beck

anbefaler nul-alger.dk

Verdensklasse 👍

Jeg fik renset alle mine fliser til det absolut flotteste og bedste resultat i mit sommerhus. Sikken en forvandling 👍 Udover at give stor ros til firmaet, vil jeg personligt gerne sige stor TAK til Mads V. Jensen og Søren. Ikke bare to ansatte. De…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Peter Finn Larsen

anbefaler nul-alger.dk

Fin behandling - flinke medarbejdere

Indgik aftale i efteråret. Rykkede i april og fik aftale kort efter. Den blev overholdt og resultatet ser fint ud. Ingen nervøsitet for at bruge firmaet igen. Flinke medarbejdere.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Lars Erik

anbefaler nul-alger.dk

Har kun stor ros for jeres arbejde og…

Har kun stor ros for jeres arbejde og meget venlige personer som kom og ordnede vores terrasse 🌹så glæder mig til at få terrassen gjort klar med blomster og møbler. Glæder mig til at få min indkørsel ordnet. 👏👏👏👏👏👏

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Anette Lange

anbefaler nul-alger.dk

Flot arbejde og god service hele vejen…

Flot arbejde og god service hele vejen igennem

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Birte Pedersen

anbefaler nul-alger.dk

FANTASTISK....

Sjældent man møder så høj en kundeservice ! Jeg havde et problem med mine fliser - Skrev en mail og de regerede hurtigt med ja hatten på . Der var på intet tidspunkt modvilje... De ville bare at jeg var glad ! Og det er…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Jesper Hau

anbefaler nul-alger.dk

Fin service fra Nul Alger

Har kun godt at sige om Nul Alger. God kundeservice, punktuelle med aftaler og sidst men ikke mindst et færdigt, flot resultat af vores stenbeklædte terrasse. Tak for det!

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Henning Honore

anbefaler nul-alger.dk

Perfekt arbejde alt klappede 👍god…

Perfekt arbejde alt klappede 👍god kommination mail sms

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Jette Lestrøm

anbefaler nul-alger.dk

Venlig og grundig vejledning

Venlig og grundig vejledning. Super sød mand, som kom ud og rensede fliserne omhyggeligt. Passede på at lave flotte overgange og passede på beplantning tæt på fliserne. Absolut god værdi for pengene - kan stærkt anbefales. Jette

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Kamilla

anbefaler nul-alger.dk

Super service og et flot resultat

Super service og et flot resultat. Flotte fliser efter behandling, klart en anbefaling værdig. Vi booker igen næste år.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Kirsten

anbefaler nul-alger.dk

Flot resultat - næsten som ny terrasse!!

Vi har haft Nul.alger.dk til at rense vores 13 år gamle træterrasse på Fanø. Resultatet er blevet super godt - den står næsten som ny i respekt af terrassens alder. Jeg har oplevet Nul.alger.dk, som professionelle og nemme at føre en dialog med - herunder…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

natashia

anbefaler nul-alger.dk

Det bedste algefirma 🥇

Ønsker du fliser som nye, professionel rådgivning og service til en favorabel pris, så skal du helt klart vælge at være kunde hos Nul-Alger.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Peder Friis

anbefaler nul-alger.dk

Kanon virksomhed

Helt igennem fantastisk oplevelse jeg har fået af Nul-ager. Deres kundeservice har været enestående at tale med. Snakkede med en helt igennem fantastisk sælger, der havde styr på det hele og gav mig en enestående oplevelse. Hurra for at god kundeservice stadigvæk eksistere Der har…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.
Blog image

Tommy R

anbefaler nul-alger.dk

Kan anbefales

Fliser flot rengjort og behandlet. God service

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Bestil fliserens og få servicefradrag

Husk at du kan få servicefradrag for vores fliserens, da noget af beløbet udgør vores arbejdsløn. Du kan få fradrag for den del af betalingen, som vi bruger til arbejdsløn.

Servicefradraget gælder per person i husstanden. Taksten for servicefradraget er blevet skåret ned til 6.400 per person i husstanden i 2022. Du kan inde på SKATS hjemmeside læse mere om servicefradraget.

Bestil en tid til fliserens allerede i dag - så finder vi en tid til, at vi kan rense dine fliser og få dem til at tage sig ud, som var de nye igen.

Vil du gerne have et godt fliserens tilbud? Kontakt os i dag